View Single Post
Vechi 25.09.2009, 09:46:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristian_S Vezi mesajul
Mare-i gradina Domnului....!
Care e sensul?

te referi la voi, la "unii" care nu credetzi shi mergetzi fara-ndoiala, negreshit, pe poarta cea larga? sau insinuezi ca eu sunt prost shi naiv sau poate insinuezi ca Hristos minte prin Trambitzele Sale Sfinte shi Apocaliptice?

ce ai vrut sa spui? ca eshti necredincios? sau te-a deranjat poate faptul ca adminul a scos culorile shi marimile caracterelor neshtiind ca astfel toate postarile anterioare se dau peste cap?

mai ales ca pui la sfarshit un semn de strigare! deci ce insinuare arunci shi catre cine? Sa intzeleg ca tzi-ai marturisit necredintza? eshti ashadar ateu? sau eshti ortodox care shtie el mai bine ce shi cum, shtie de la mamona omida probabil ca Hristos-Domnul e sectant sau eretic sau ca huleshte cand zice ca e Fiul Lui Dumnezeu exact asha cum sustzineau shi fariseii?

deci ce ar trebui sa pricep din remarca ta?
poi de ce nu va nashtetzi shi voi de sus ca sa fitzi shi voi fiii lui Dumnezeu? de ce doar pismuitzi pe cei ce cred pe Dumnezeu? de ce nu credetzi shi voi?

sau ce vrei sa insinuezi?
ca am dat eu dovada de reacredintza shi prostie shi credulitate sau ce? ca m-am jucat eu cu proorociile? deci te rog sa fi mai clar ca sa imi dau seama la ce shi la cine te referi... asha scurt shi clar shi cu semn de strigare...

caci daca la Gradina te referi atunci cu sigurantza ca Gradina Lui Dumnezeu e mare, daca ne gandim la suprafatza pamantului, sau daca ne gandim la gradinitza Sfintei Cetatzi a Noului Ierusalim atunci e mititica... shi nu pot sa te aprob, sau daca te referi la Regina Romania ca la Noul Ierusalim, la gradina Maicii Domnului, atunci tzin sa te anuntz ca ar fi fost mult mai mare daca nu se gaseau destui care sa fure de la Dumnezeu... caci daca te uitzi pe harta din 1938 ai sa observi cat de mare era Gradina lui Dumnezeu dar nu mai e asha de mare, din grija "baietzilor buni".

Last edited by vsovi; 25.09.2009 at 10:03:19.