Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 25.09.2009, 16:21:45
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
adica noi astia cei care se tin de marturii din documentare istorice si martori oculari nu din...BURTA si nascute din simtul vinovatiei de a fi participat la crime impotriva umanitatii
asha e ca asha se shi vede pe toate televiziunile ca noi nu am respectat maghiarii shi tziganii, rushii shi armenii, bulgarii shi evreii, albii shi negrii, francejii shi englezii, italienii shi indienii shi iata ca shi chinejii, nici turcii shi nici tatarii, nici sarbii shi nici bulgarii, nici rushii shi nici arabii, nici americanii shi nici scandinavii, nici evreii shi nici chinejii, nici japonejii shi nici coreenii, nici polonejii shi nici francejii, nici cainii shi nici urangutanii, nici pisicile shi nici lemurienii, nici crocodilii shi nici fazanii, nici fascishtii shi nici comunishtii, nici masonii shi nici legionarii, nici nazishtii shi nici democratzii, nici hotzii shi nici vardishtii?

poi nu noi i-am respectat pe totzi ma, poi nu se vede in Iistoria noastra cine sunt cei ce au musca pe caciula?

adica tzie tzi se pare ca tot noi avem limbrici in burta? tot noi?

adica tot noi avem conshtiintza intunericita? tot noi?

adica tot noi am avut obrazul gros shi matasos? tot noi?

adica tot noi? tot noi? mereu noi?

poi sigur ca da, ca daca nu noi atunci cine?

ma, dar nu tzi-am mai zis ca sa nu-i mai crezi? nici filmele shi nici "martorii" oculari? tu nu shtii cum se fac in politica inscenarile? n-ai ai auzit de SS, de mosad, de SY, LY, de CIA, de ALJAZira, de Shtazi, de securitate, de toate celelate organisme care se ocupa cu fabricarea dosarelor? dumneata ai auzit de interesul Luciferic? ai auzit de antichrist? ce crezi dumneata ca urmareshte shi cu ce se ocupa? ce crezi ca se urmareshte in gLume? ce se vrea cu privire la Romania, la creshtini shi la oameni in general? ce crezi ca se vrea sa se faca cu sfintzii? ce crezi ca ar vrea omul rau shi necredincios sa faca cu sfintzii? dar atunci dracul?

deci cine oare ar vrea sa mushamalizeze Iistoria in favoarea lor?

cine oare ar vrea sa-shi ascunda murdaria shi spurcaciunea shi faptele rele dupa tufish prin papurish?

shi cum anume crezi ca vor proceda ca sa-i crezi, sa le dai lor dreptate? cum crezi ca au procedat shi procedeaza mereu? cinstit? tu ii crezi cinstitzi? tu ii crezi oneshti? tu ii crezi buni? tu ii crezi cumsecade? tu ii crezi sfintzi? ce crezi dumneata despre ei? despre cei ce fabrica dosare politice pentru ca sa rescrie ei istoria dupa mintea lor, dupa interesul ascuns? deci ce crezi dumneata ca ce crime am eu de ascuns?

poi eu am ascuns dar uite recunosc ca am fost pioner facut la Tzebea shi apoi am semnat shi am fost UTCist... deci imi recunosc CRIMA in mod public... dar macar nu mi-am vandut shi sufletul... sper.

deci de ce crezi dumneata ca romanul are mereu putere ca sa cante shi sa joace?
fiindca are conshtiintza senina... de aia.

el sarmanul n-a facut rau nimanui... dar a greshit shi el totushi mereu ca iata ca am impresia ca a intrat rau in pacat, iar shi-a greshit lui insushi shi lui Dumnezeu... a greshit lui frate-sau ma... ca pe el l-a vandut mereu... de la bastus incoace... caci de aia au venit totzi aicea ca sa fure aurul dacilor shi romanilor, a creshtinilor... dar niciunii n-au priceput in ce consta AURUL poporului Român... aurul Reginei România.

deci din pisma au mintzit cu totzii, navalitorii ashtia, fiindca n-au gasit aurul... deshi era ashezat frumos shi la vedere... ca nu era tzinut sub obroc...

deci din frustare ca nu au reushit ca sa-shi gaseasca ei ceea ce cautau... dar unii totushi shi-au gasit ce shi-au cautat... caci "cum venira se facura totzi o apa shi-un pamant"... fiindca pamantul e sfant... de la atatzia sfintzi... ce au moashtele in el... de aia, de la atata sange cu care s-a arat pamantul asta in bataliile vitejeshti, de la atat rabdare de milenii de a sta sub asuprirea tiranilor istetzitzi in cele ascunse... caci pamantul asta e pamant Romanesc, e pamant Creshtin, de aia e atat de senin shi n-are nimic de ascuns.

deci dragul meu crezi ca m-am apucat eu ca sa ascund sau sa fabric probe? shi pentru ce? ca aur dinpacate n-am... ca l-am pierdut la cazinou, la mashinutze.

Last edited by vsovi; 25.09.2009 at 16:55:58.
Reply With Quote