View Single Post
Vechi 09.02.2007, 22:15:28
Va_iubesc Va_iubesc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 06dec
Despre carne, ce parere aveti?
Eu am inteles din ce am citit si am simtit pe mine ca e nociva pentru organism. Toxinele eliminate de animal cand e omorat se duc in carne si in sange. Chiar daca sacrificarea animalutului se face prin metoda de scurgere a sangelui, toxinele tot raman in carne. Si astfel omul mananca acele toxine si se intreaba apoi de ce a facut nu stiu ce forma de cancer sau nu se simte bine.

Ce se spune cu proteinele este un neadevar (se zice ca avem nevoie de carne pentru proteine). In peste se gasesc tot atatea proteine sau chiar mai multe decat in porc sau pui. Apoi avem si proteinele vegetale din ciuperci, soia, cereale, fructe seci, leguminoase (linte, fasole uscata, mazare, etc). Eu am scos treptat carnea din alimentatie fiindca sesizam ca imi ingreuneaza digestia si putea conduce la probleme de colon. Asa ca de cativa ani nu mai mananc carne si produse din carne si...vad ca traiesc. Deci se poate!!!

Numai ca postul nu inseamna a nu manca acest tip de carne de animal, ci sa nu mancam carne de om prin barfa, judecare, gandire de rau, etc. Asta e mai greu, dar nu imposibil.

Elena
Reply With Quote