Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 25.09.2009, 22:14:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Daca tu imi spui care e sensul vietii in rai si sensul existentei lui Dzeu, iti spun si eu sensul vietii, de unde venim si unde mergem.

Am mai spus de atitea ori ca: avem multe in comun cu maimutica, de aia avem barbatii tite, de aia respiram pe aceeasi gaura pe unde mincam, de aceea tinem atit de mult la copilul nostru si multe, multe, altele. Sintem o specie civilizata, care nu a aparut din senin dar are legatura cu aleatorul, cu o explicatie data de evolutionismul prin selectie naturala.
Scrabble a spus si el ca sa spuna ceva. Ateii nu sustin ca viata are vreun sens, ca viata noastra trebuie neaparat sa aibe vreun sens. Asta nu inseamna ca noi nu putem sa ii dam un sens, fiecare dupa puterile sale.
Buun, ne înțelegem perfect ! Deci tu ca un priceput, ști explicația noastră , bună, rea ( pt. tine ) e răspunsul "nostru" : MANTUIREA . Nu mă afectează dacă îl accepți ( răspunsul ) sau nu. Ai libertate deplină ! Dar te rog dă și tu (voi ) un sens , bazat pe ceva cât de cât logic ( sau mai puțin logic ) . Eu te accept pe tine și tu pe mine , ne respectăm CREZUL , dar că tot ai pus o grămadă de întrebări pe acest forum Ortodox, am ( avem ) și dreptul să-ți cunoaștem credința, propria-ți filozofie și concepție despre viață în general. Deci , o luăm cu sensul . . .Te ascult ( te aștept ) !