Lumea ar fi ideala fara multe,,pacate'',dar ele sunt.Traim in tara cu multi ortocsi,dar putini in biserici.Citim ziare,pe care dam banii de pomana...inca nu stim sa apreciem un ziarist cat de cat independent si un,,tonomat''...!!!...ca de altfel majoriatatea oamenilor apreciaza banul,asa sunt si ziaristii.Si eu m-am speriat cand am auzit la un post tv,despre proiectul venit de la presedinte,in legatura cu prostitutia si ,,legalizarea drogurilor'',dar fiind un fidel ascultator a ,,nasului'',din nou am constatat ca pe primul loc in romania ,este dezinformarea.Cum au aratat si altii,este vorba de discriminarea celor care consuma...nu este normal,cel prins cu un gram de drog sa faca puscarie...ideal ar fi sa nu fie consumatori,dar Dumnezeu ne-a lasat liberi...!!!..fiecare raspunde pt faptele sale.Da e un proiect social bun,deoarece consumatorii nu se vor mai simtii marginalizati,vanati,si se pot adresa cand vor sa se lase,unui consult medical.In cea ce priveste prostitutia...nu sunt de acord ca exista,dar asta e..!!..aici trebuie sa intervina statul,si sa aibe in vedere si aceste femei batute de soarta...!!!...de ce sa fie sclavele unor oameni,care au uitat ca sunt finte a lui Dumnezeu,si le exploateaza,beneficiind de bani,castigati de aceste femei.Ele au fost si vor mai fi.Sunt de acord cu automatele de siringi,deoarece vor proteja in mare parte,pe cei care se drogheaza,de multe boli.Da,este un proiect curajos,multi nu au inteles importanta lui,dar e bine ca cineva a avut curajul sa se gandeasca si la acesti napastuiti de soarta...!!!