View Single Post
Vechi 26.09.2009, 00:56:25
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spiri_don Vezi mesajul
Biblia spune: "Feriți-vă de proorocii mincinoși" (Mat. 7:15). "Se vor ridica Hristoși și prooroci mincinoși" (Mat. 24:24). "Să nu dați crezare oricărui duh; ci să cercetați duhurile....căci in lume au ieșit mulți prooroci mincinoși" (1 Ioan 4:1).
Domnule Iustin, am citit afirmatiile tale despre Ellen White, insa da-mi voie sa le cataloghez ca fiind false. Daca tu imi dovedesti ca Ellen White se contrazice in vreun fel cu Biblia, atunci iti dau dreptate in tot ceea ce ai spus. Astept raspunsul tau...
Poti sa-mi arati un profet care a trait din vanzarea propriilor profetii si care a dus-o mai mult decat decent asa cum a trait ea?? Daca cultul adventist are duhul profetiei cu care se mandrea pe vremea cand traia Ellen White, unde este acum un alt profet asemenea ei. Ea a fost ridicata de sotul ei, un om de afaceri care a castigat de pe urma ei si a ,,viziunilor,, ei.