Esti crestin si stii ce trebuie sa faci. Dar cu totii avem slabiciuni si de aceea trebuie sa vorbim cu duhovnicul, sa ne spuna ce sa facem. In rest, parerea mea (care poate parea nerelevanta, pentru ca am 21 de ani si nu sunt casatorita) ar fi sa nu o lasi sa faca avort, pentru ca il vei avea pe constiinta toata viata. apoi, dati-va amandoi timp, ea sa realizeze ce a facut si tu sa vezi daca cainta ei e adevarata (poate fi, de aceea ar fi bine sa aveti amandoi duhovnic; poate fi si un gest de disperare). Oricum, dupa cum vad eu lucrurile, tu esti in dilema asupra viitorului casniciei tale (care, din cate stiu, e pentru toata viata, e cruce si trebuie asumata; practica nu am, pentru ca nu sunt casatorita, dar mi-ar placea foarte mult sa aplic aceasta teorie, cand va veni vremea), pentru asta trebuie timp si rugaciune, insa te-as ruga sa nu fii niciodata in dilema in ceea ce priveste viitorul acelui copil nenascut, care ar fi putut fi, la fel de bine, si al tau. Dumnezeu sa te lumineze!