Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Of, ce bine ar fi sa aveti dreptate, domnule Zaharia! Mai sunt si fete / femei (ce-i drept, nu stiu daca cu mintile in cap) care doresc sincer ce spui dumneata. Din fericire, acelea au si parinte duhovnic, care nu le lasa sa cada in pacate si le spune: "De e voia Domnului sa fii cu el vei fi, de nu, nu". Imi pare foarte rau pentru povestea Dvs, dar toate lucrurile au un scop in viata asta, poate asa a fost voia Domnului si in cazul Dvs, si al lui Felix si privesc cu respect atitudinile libere ale amandurora.
|
Este o mare bucurie, o mare bucurie duhovniceasca sa vezi tineri si tinere care traiesc poruncile lui Hristos si mai putin pe cele ale mondenitatii. Cinste lor, cinste parintilor si duhovnicilor lor !Desi lumea este decadenta traitori se nasc si exista in toate timpurile . Acestora Hristos le harazeste o singura rasplata, o singura bucurie : sa ii invete sa-L iubeasca . Sunt insa mult incercati tocmai pt. a se curata(despatimi)! Sa respectam poruncile domnului cit putem de bine .Nici o data cuvintele domnului nu au amgit. De unde stim ? de pa pro. David care spune intr-un psalm: ,,...cuvintele Domnului ,cuvinte curate ,argint lamurit in foc ,curatat de pamint, curatat de sapte ori "
Sa fi binecuvintata si sa ai pace in suflet ![/quote]
Multumesc frumos, domnule Zaharia. Eu nu sunt asa cum credeti dvs, dar prin ce ati scris, ma ajutati sa fac ceea ce mi-a spus parintele meu ieri (sa nu imi irosesc energia pe locuri imposibile + voia Domnului). ca daca ar fi dupa voia mea, praf s-ar alege de tot. Ce bine ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne vorbeste prin oameni! Sa va ajute Dumnezeu sa traiti dupa poruncile Lui si sa ii faceti si pe altii sa-I asculte acele cuvinte curatate de 7 ori!