View Single Post
Vechi 26.09.2009, 15:47:49
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de felixlivadaru Vezi mesajul
Sotia mea inainte sa ma cunoasca pe mine s-a culcat cu mai multi barbati (nu a vrut niciodata sa-mi spuna cu cati- dar nu mai conteaza asta) printre care si un verisor de-al meu.
Vreau sa spun ca nu ii voi reprosa niciodata nimic referitor la trecutul ei. Este o sotie minunata si iubitoare si vom avea o fetita. Eu am acceptat-o asa si nu regret. Consider un plus si faptul ca suferinta si necazurile prin care a trecut au invatat-o sa aprecieze omul de langa ea la adevarata lui valoare.
Vreau sa spun ca la un moment dat chiar inainte de nunta noastra am trecut printr-un moment penibil dar am reusit sa-l depasesc.
Fiind intr-un grup de tineri s-a ridicat un tip (pe care l-am catalogat drept nesimtit) si a spus in auzul tuturor celor de fata:- Vai, eu m-am culcat cu ea ca si cu o tarfa si tu o iei de nevasta ?
si eu i-am raspuns: si ce daca? Daca atat timp cat a fost cu mine nu m-a inselat si ma respecta o voi lua.
Dupa asta ea a izbucnit in plans, am mers acasa unde cu greu am sa o linistesc si mi-a spus ca daca eu vreau sa ne despartim in acel moment sunt indreptatit sa o fac si ea nu se va opune voii mele deloc.
Nu m-am despartit de ea si vreau sa spun ca persoanele din sala au ramas inmarmurite la gestul pe care l-am facut ( ca i-am sters lacrimile si am mangaiat-o si am plecat cu ea de mana).
Noi acum ne tinem de mana si ne privim in ochi, ne zambim, ne jucam unul cu mana prin parul celuilalt si incercam sa ascultam cum bate inimoara copilului nostru.
E minunat felul in care te-ai comportat. Iti spun ca fata, ca daca eram in locul ei m-as fi simtit foarte iubita. Sa sti ca ai iubit-o cu adevarat prin gestul tau si nu cred ca poti sa-ti imaginezi cat de fericit poate fi un om cand se stie iubit. Iubeste-o tot asa, si va fi fericita, nu va avea de ce sa caute altceva in alta parte. Ma bucur pentru voi!

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote