Sunteti un om inteligent, domnule Zaharia, se vede din discursul dumneavoastra si sa stiti ca nu fac complimente gratuit. Eu nu fac decat sa ma comport la fel cum ma comportam si in timpul anilor cand eram eleva. Intotdeauna am avut parte de un dialog cu profesorul. Poate m-ati inteles gresit, dar in momentul in care cineva imi expune o ideea pe care eu o consider radicala, vreau sa mi-o si justifice. In momentul in care cineva iti explica o teorie, trebuie sa o si explice. Si, din punctul meu de vedere, atata timp cat dialogul e civilizat si coerent, ambele parti au de castigat. Dumneavoastra aflati pozitia mea, iar eu pe a dumneavoastra, astfel eliminandu-se cat mai mult din prejudecatile care exista, catalogarile absurde si orice altceva ce deriva dintr-o lipsa de informare. Este un forum deschis, oricine poate participa la discutiile acestea atata timp cat respecta regulile de bun simt, nu ?
Ah, poate sunt eu mai banuitoare, dar sesizez o nuanta de discriminare in acel " Parerile dumitale(la care o sa ma refer in continuare) se intilnesc si la alte surori mai cu pretentii ". Bine, poate e doar spiritul de feminista din mine care isi declanseaza alarma prea usor.
Revenind totusi la subiectul topicului, rasfoind biblia am gasit un pasaj foarte interesant. In contrast complet cu invataturile care intr-un fel sau altul discrimineaza femeia si acuza placerea din actul sexual, vine acest poem foarte frumos : Cantarea Cantarilor. Imi puteti da mai multe detalii despre el?