Citat:
Īn prealabil postat de topcat
:) desigur ca nu ai timp :)
Eu personal cred ca habar nu aveti (oricum, marea majoritate) de ce incriminati legalizarea prostitutiei.
|
Cred ca am mai spus si in alta parte ca 'eu personal' nu inteleg ce cautati voi pe forumul Dreptei Credinte, si de ce sunteti lasati sa ajungeti chiar la mii de postari.
Stiu ca sunteti copii mici, dar macar bunul simt sa va faca sa intelegeti ca pentru un crestin este ca si cum l-ai lua la bataie atunci cand ii ataci credinta.
Totusi poate este speranta si pentru voi, din moment ce tot discutati pe forumul ortodox si nu pe forumul cine stie cui.
Ce deranjeaza insa este tonul. Noi nu suntem pusi aici sa iti oferim tie explicatii [pe care oricum sunt convins ca le stii]; mai ales pe teme atat de evidente.
Aici am vazut peste zece pagini in care ai fost numai "da de ce?" "cine zice?" "da nu e asa" "adu argumente" "vreau ratiune" "asta nu e asa" si printre astea ai presarat insulte aleatoare la adresa ortodoxiei.
Iar daca ma crezi irational si prost, si nebun, si cu orizonturi inchise, si multe altele... si asta datorita credintei drepte in Hristos, atunci nu e insulta, ci e binecuvantare!
Totusi, lumesc si prietenesc, ti-as recomanda sa mai cresti. [ Sunt oameni care traiesc o viata si inca sunt niste copilasi ]