View Single Post
Vechi 26.09.2009, 23:08:29
iustinian
Guest

Implicit

Domnule Ovidiu-s ma simt obligat sa fac cateva precizari in urma a ceeace dvs ati comentat:
a) este singurul cont pe care-l am pe acest forum si niciodata nu am mai intrat sub un alt "nume";
b) nu fac parte din nici o secta (amintita de dvs sau altele);
c) am dreptul la a-mi exprima propria-mi parere cu privire la un anumit subiect si daca (din intamplare sau nu) parerea mea nu se potriveste cu cea a dvs sau a altor persoane care posteaza pe acest forum..nu inseamna ca cineva mi-a spalat creierul;
d) cand am amintit de martirii care au platit cu viata pentru ceeace au crezut..am dorit sa scot in evidenta ca preocuparea lor majora nu era aceea de a vorbi de rau credinta altora pt ca nu asta era interesul lor. Faptul ca nu au dorit sa se incine idolilor si dumnezeilor pagani, asta nu inseamna ca "au dat o definitie gen Pr. Vasile" credintei altor oameni. Sf. Apostolul Pavel spune: "..nu doresc sa stiu intre voi decat pe Hristos si pe EL rastignit..". Daca dvs credeti ca preocuparea crestinilor este aceea de a blama si a vb de rau alte religii (oricare ar fi ele), te inseli. Crestinismul are menirea de a demonstra oamenilor (in mod special celor ce nu-l cunosc pe Dumnezeu), cine este Iisus Hristos, ce a facut EL pt noi oamenii si faptul ca se va intoarce curand sa dea fiecaruia dupa faptele lui.
Am incercat sa ma fac mai explicit
Reply With Quote