Citat:
În prealabil postat de windorin
[COLOR=darkred]La crearea omului[/COLOR], acesta nu avea mintea murdara, pe care o are acum. In momentul caderii, Dumnezeu i'a facut "haine de piele" si l'a alungat din Rai. Cand Dumnezeu il intreaba pe om unde este, omul insusi spune "sunt gol si mi'e rusine". Este interesant acest aspect. Sa nu'l trecem cu vederea.
Si eu am fost la mare, de cateva ori, si abia astept sa ajung din nou. Imi place mult de tot apa. Nu suport nimic din cele ale marii, in afara de vant curat si apa. Pentru apa, astept sa ajung din nou.
[COLOR=darkred]Constiinta fiecaruia[/COLOR] ii va spune ce are de facut. Unul poate merge, iar altul nu. Esential este ca c[COLOR=darkred]el care nu merge sa nu dea cu pietre in cel care merge[/COLOR]. Cel care nu merge, din motive de evlavie, sa nu fie vazut prost ori incult, ori altele asemenea, caci face aceasta din teama de ispite si pentru Dumenezeu. Domnul va lua aminte la aceasta jertfa a aceluia.
|
sunt de acord cu parerea lui windorin.
Personal consider ca nu e o problema daca ai scopuri bune si chiar iti doresti sa fii in natura sa te bucuri de viata.
Daca mintea ta devine devinata cu privire la aspectele sexuale atunci devine o problema sau daca nu deja exista la tine.
Sa nu uitam ca in Sfanta Biblie poparele din Vechiul Testament(chiar si poporul evreu care avea o lumina, spune in Biblie ca Dumnezeu l-a pedepsit pentru neascultarea lui) au fost pedepsite de Dumnezeu pentru practicile lor si idolatrizarile lor, orgii - sodomii.
Asta ca in orice lucru, fie el bun, daca il aplici cum nu trebuie si il faci in mod gresit, deviat sau accentuat poate sa devina un mare rau.
Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa traim asa cum trebuie, alegand ceea ce este bine!