Dl Geony permite-mi sa-ti raspund (desi nu sunt sectar - este doar parerea personala in urma citirii acestei carti care sta la baza credintei noastre), la unele intrebari pe care le-ai formulat mai sus si am sa incep prin a explica putin, in scurte cuvinte, ceeace foarte multe persoane care scriu pe acest forum nu au inteles inca si anume:
1. Daca o persoana care posteaza aici are o alta parere despre un anumit subiect, are o alta intelegere decat a ta sau a celorlalti nu inseamna ca este sectar. Personal consider ca sunt foarte multe persoane care in urma unui studiu atent al bibliei (si nu numai) comenteaza un anumit subiect potrivit cunostintei si intelegerii lui. Asta nu-i sectar
2. Ai vorbit putin mai sus despre sf. moaste si despre minunile pe care le face Dumnezeu in ortodoxie. Sunt de acord cu tine, insa nu trebuie sa uiti ca nu numai in ortodoxie Dumnezeu face minuni. Sunt foarte multi oameni sinceri in toate celelalte Biserici sau secte cu care Dumnezeu face minuni. Cu privire la sf. moaste da-mi voie sa-ti aduc cateva argumente care ma determina sa nu cred:
|