View Single Post
Vechi 27.09.2009, 00:47:05
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

140. Încă o "taină" a pucioșilor, descifrată: cartea "Quo vadis, ecclesia?"(IX)
Comentariu la capitolul intitulat “Montanism și Neomontanism
-- urmare--

Care sunt expresiile pe care Adrian Niculcea le evidențiază a fi în neconcordanță cu realitatea? Să evidențiem și noi câteva, lăsând la aprecierea cititorului dacă ele exprimă realitatea sau nu:

– “România este Noul Ierusalim” (în contextul în care, până acum, peste tot se spunea că Noul Ierusalim este numai la Pucioasa)
– “România este Noul Ierusalim, cetatea proorocită în Apocalipsă și coborâtă, deja, în istorie” ( în contextul în care dimensiunile teritoriului României nu corespund cu laturile de peste 2000 km ale cetății Noul Ierusalim din Apocalipsă, pe de o parte; iar pe de alta, nici o transformare formală sau de fond nu a afectat România în ultimii zeci de ani – dacă ne referim exclusiv la aspectul religios, nu la cel politico-economic)
– “ biserica construită la Glodeni, cu arhitectura ei atât de originală, nu este altceva decât "templul" acestei cetăți” . Chiar dacă pucioșii o numesc uneori “templu”, să reamintim celor care nu sunt familiari cu avatarurile pucioșești că mai există un “templu”, anterior bisericii de la Glodeni”, zis “templul lui mama Gigi” de la Pucioasa. Este vorba de o clădire de locuit cu un etaj și multe camere, a cărei zidire a început în anul 1973, situată în orașul Pucioasa, unde și-a petrecut Verginica Tudorache-Stoica ultimii 7 ani din viață. Așadar pucioșii au de fapt două temple. Care este cel din Apocalipsă? Deși “templul” de la Glodeni a fost gata abia în decembrie 1991, totuși începând cu anul 1973 (când Verginica s-a mutat de la Maluri în “templul” de la Pucioasa), în “Cuvântul lui Dumnezeu” s-a făcut referire în mod sistematic doar la “templul” Verginicăi care se zidise pentru ea la Pucioasa“ :

“Fiilor, deschideți ochii și mergeți la bisericuță și sărutați templul(30 iulie/12 august 1973)

“…Daniele, fiicele de la templu, împreună cu Maria, vor să ia serviciu la fabrica de marmeladă, pentru că sunt în lipsă pământește. Dar în lipsurile duhovnicești, ce să facem noi? Cine mă servește la templu? Dacă poate să servească și pe Domnul și serviciul, să meargă. Când o veni de la serviciu și voi zice să facă ceva, nu se supără? Dacă poate să împlinească lucrul Meu, le dau voie să meargă.” (20 mai /2 iunie 1973)

“Dacă te-ai dus la serviciu, fii atent, că serviciul te înșeală, și să nu muncești la serviciu mai mult decât duhovnicește. Uite, M-am supărat pe Maria de la templu, care s-a dus la serviciu. Se supără când mai trebuie să facă ceva, că e nedormită” (13/26 iulie 1973)

“ Țara română și conducătorul, e pentru dărâmarea templului lui Dumnezeu, dar voi vedea. Vom trăi și vom vedea.”(27 iunie 1988)

Și la fecioara de la Parepa, am zidit temelia acelei locuințe până la jumătate și s-a oprit pentru că toți din familia aceea s-au răzvrătit, și lucrul s-a oprit. Nu se ridică la temelie și la acoperiș dacă poporul este încăpățânat. La zidul templului Meu strigă cărămida la Mine!” (13/26 iulie 1973)

“ O să vină de la apus și de la miazăzi și de la miazănoapte și o să stați toți la un loc, într-o casă. Și atunci pentru ce se face această adunare de familii în jurul templului Meu? Pentru sminteală? Pentru greșeli? O, nu de aceasta am adus din răsărit și miazănoapte, ca să vă smintiți unii pe alții. Vai prin cine vine sminteala!” (15/28 octombrie 1979)

“…Toată suferința vasului Meu e din greșeala poporului și mai e și din farmece. Vrăjitoarea care s-a alăturat lângă templu, e plătită să distrugă trâmbița Mea, ca prin farmecele ei să nimicească pe Verginica…” (4 decembrie 1975)

“ … În popor să fie de toate meseriile, ca nimeni să nu ia meseriași din afară, fierar sau zidar, sau croitor, că, luând din lume, ai amestecat lucrul bun cu cel rău. Să nu mai intre păgâni la lucrul Meu și să nu socotească ei casele din jurul templului Meu că sunt la fel ca și casele celorlalți.”(26 septembrie/9 octombrie 1975)

“…Verginico, fii atentă la cuvintele Domnului. Iată ce-ți spune Domnul:
spune-i lui Petrică Horja, poștașul Meu, că așa grăiește Domnul către poștașul Său:
Petre, Petre, [...] Întru toate lucrurile te-am apropiat de templul Meu. Ți-am dat un dar frumos, dar văd că te-a doborât mândria, ca pe Lucifer. [...] Nicolae crede cu toată inima că toată munca pe care o face la templu, nu este a lui, ci zice că este a Domnului, dar tu, Petre, niciodată n-ai spus, căci lucrurile ce ți le-am dat spre a-Mi servi, ai pus stăpânire pe ele, fără de a mai da dovadă de adevăr.
Petre, Petre, cer de la tine: pentru ce faci aceste tulburări cerului sfânt?
Te aștept. Răspunde-Mi!
Sfârșit,
Iisus Hristos.” (5/18 martie 1966)

“… Verginico, fii atentă la cuvintele Mele pe care Eu voiesc să ți le spun numai ție și celor ce Eu le spun în fața ta.
Verginico, va veni la templu unul dintre cei răzvrătiți (Turculeț, n.r.).
Eu, Domnul, n-am să-i grăiesc nici un cuvânt afară de cele ce-ți dau ție acum [...]
Sfârșit,
Domnul Iisus Hristos.” (10/23 martie 1966)

“ Iată, fii credincios și nu Mă tăgădui. Ține ce ai, ca nimeni să nu-ți ia cununa. Pe cel ce va birui până la sfârșit îl voi face stâlp în templul Dumnezeului Cel viu, căci moartea nu va mai fi apoi. Vin curând, și moarte nu va mai fi. Amin. Ține ce ai, ca nimeni să nu-ți ia, dar lasă-Mă să-ți pun pecetea cea vie peste turma ta. Fă-o să-ți audă glasul, căci vin spre tine. Iată, e glasul Meu, e cuvântul Meu, sunt trimișii Mei, și cine-i primește pe ei, pe Mine Mă primește acela. Fii credincios, că vin cu plata, vin, fiul Meu, vin să Mă slăvesc în Ierusalim. Amin.” (21 aprilie/4 mai 1991)

Așadar, aproape douăzeci de ani nu s-a făcut nici o “proorocie” depre “templul” care va fi ridicat în 1991 la Glodeni-Vale, ci s-a vorbit numai în legătură cu “templul “ Verginicăi de la Pucioasa! Cel de-al doilea “templu, “Templul de la Glodeni”, începe a fi anunțat abia în 1991, ca “turn de mărturie” pentru cele care vor fi și vor înlocui “templul oficial” (B.O.R.), căzut între timp în dizgrația pucioșilor:

Lucrez din cer, și voiesc să-Mi fac arătarea peste România, și voiesc să așez un semn peste România. [...] Trudesc să ridic turn de mărturie, care să mărturisească apoi despre ieslea aceasta și să rostesc din vârful acestei pietre numele României și numele celui uns peste România. Voiesc să așez la loc vremile și serbările Mele cerești, căci iată, urâciunea pustiirii și-a înfipt țărușul ei în templul Meu cel sfânt și Mi-a strămutat de la locul lor zilele cerești.” (16/29 octombrie 1991)

Last edited by mariamargareta; 28.04.2010 at 11:27:24.