o intrebare
reiau si eu sirul intrebarilor care au mai fost adresate dar care n-au primit raspuns si ar fi extraordinar daca ar raspunde un preot ca sa stim clar pozitia bisericii.
a intrebat cineva daca numarul contactelor trebuie sa fie egal cu al copiilor... tare as vrea sa stiu si eu raspunsul la aceasta intrebare.
asta inseamna ca , casatorit fiind sa nu mai ai relati trupesti cu omul cu care te-ai casatorit in fata Domnului ptr ca altfel ai pacatui? nu mi se pare onest.
suntem oameni ,unii dintre noi inca tineri ,nu stiu cati ar putea rezista ,spunea cineva mai devreme ca de la o anumita varsta relatia trupeasca nu mai are sens ,asa o fi dar ce te faci daca esti tanar casatorit si vrei sa te bucuri de omul de langa tine? o sarcina tine 9 luni ,apoi venind copilul nu mai ai timp ptr tine si ptr partenerul tau ,intervine oboseala ,stresul cine este parinte stie despre ce vorbesc aici si te trezesti ca in cuplu s-a instalat monotonia cu toate ca dragostea exista ,si daca ar fi sa facem dupa cele spunse ne mai iubim odata si mai facem un bebe si tot asa ,sincer mi se pare ca rolul femeii asa cum s-a pus problema aici e de a face doar copii,sper ca nu m-am abatut prea tare de al subiect.
Doamne ajuta.
si totusi ramane intrebarea ....cum e mai bine sa traim placut lui Dumnezeu? daca iubesti omul de langa tine e pacat? nu cred.
|