Citat:
În prealabil postat de glykys
Asa este, Florisca, dar daca nu traiesti asemenea experiente nu ai de unde sa iti dai seama. Si bunica mea are aceasta capacitate, nu e pentru oricine acest dar.Sunt si vise de Cel de sus, si vise de la diavol, si vise din subconstientul nostru... numai ca unii nici nu tin minte ce au visat! :) Anumite experiente sunt intransmisibile! Si da, fiecare are cate o viziune despre Dumnezeu, unul stie mai multe, altul mai putine despre el, in functie de cum i s-a descoperit (acum, daca omul e orb, vai si amar...) Multa pace si lumina in suflet!
|
si somnul,vames vietii/Nu vrea sa/mi ieie vama-zicea Eminescu.deci somn-ca trepta spre moarte.aici vad altceva,si nu numai la tine-e o idee majoritara!cand mai aveti timp sa traita,sa iubiti,sa va bucurati de frumusetile harazite de Domnul pe pamant,daca depindeti atat de mult de vise?prieteneste va spun ca eu inteleg altfel.nu irositi visul ca ideal,stand cu ochii larg deschisi!visele ca premonitie apar la sfinti.chiar P:Cleopa spunea ca de cele mai multe ori mu vin de la Dumnezeudar visand cu ochii deschisi-e micul nostru univers de pe pamant!....