Citat:
Īn prealabil postat de yawn_life
De ce urasc crestinii in generel alte credinte si mereu le iau in ras. Nu trebuie sa facem ce vrem sa primim, deci sa respectam alte credinte. Putem si noi sa gresim caci nu avem toate raspunsurile, ca sa nu mai vorbim de cate chestii se contrazic clar in Sfanta Biblie.
Ma refer la ura asta in special pentru musulmani, buddhisti, evrei si catre alte confesiuni crestine. Spre exemplu o profesoara a mea de religie radea de paradisul musulman.
Mereu se lauda de cati martiri crestini au fost omorati, dar nu sta deloc sa se gandeasca cum pacatuieste ea fata de alte religii.
|
Pai nu stiu de ce le urasc crestinii dar iti pot spune ce am eu cu ele.. asa din putin cat am auzit;
Musulmani: profet violator si razboinic, ce a omorat mii si mii de oameni si a necinstit un numar cam la fel de mare de femei; au fost fanatici si inca mai sunt; vaneaza crestini.
Evrei: nu il recunosc pe Iisus ca Mantuitor si traiesc in legea veche
Budisti: complet paraleli cu religia; au un fel de filozofie a lor de viata cu ciudatenii mari, reincarnari energie si cicluri ale vietii; o prostie.
"nu sta deloc sa se gandeasca cum pacatuieste ea fata de alte religii"
Νu pacatuieste deloc fata de alte religii.. nu stiu cine ti-a bagat chestia asta in cap; Este o prostie pentru un crestin sa cada prada tolerantei moderne, liberale.
"ca sa nu mai vorbim de cate chestii se contrazic clar in Sfanta Biblie"
Aici chiar bati campii. Esti ortodox?