Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena
Buna seara. Am cunoscut pe cineva. Un baiat. Rece, trist, saracu' de el mi-a spus cu sinceritate ca " e iarna la el in suflet". I-am promis ca-l voi ajuta sa iubeasca din nou. E dragut, are un suflet mare, e romantic. DAR, si e un mare dar, e rocker pana in maduva oaselor. Am trecut prin asta, stiu cate vicii, cate lucruri iti intunecesm mintea prin volenta si melodiile acestui gen. In general e foarte de treaba dar, e rocker. Nu prea merge la biserica, nu-i place...Nu vreau sa-l judec, chiar vreau sa-l ajut, dar, mi-e frica sa incep ceva cu el...nu vreau sa patesc ca si cu fostul. Vreau sa iubeasca sincer, curat sa ma iubeasca ptr ceea ce sunt....Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc si Doamne-ajuta!
|
Priveste omul din el,sufletul si nu iti mai trunchia simtirea cu atatea prejudecati.
Nu stiu ce semnifica pentru tine cuvantul "rocker",probabil nici nu ai cunoscut cu adevarat astfel de oameni sau poate prea putini,in schimb ti-ai format o intreaga opinie din ceea ce ai auzit de la altii,care la randul lor nu prea stiu ce vorbesc.
Te asigur ca sunt oameni cat se poate de normali,multi sunt destul de inteligenti,culti si cu capul pe umeri.
A asculta un anumit gen de muzica nu te face satanist sau mai stiu eu cum.
Ca exista exagerari si acolo,ca peste tot,adevarat,dar,padure fara uscaturi nu exista.
Deci,draga mea,priveste omul pe care il ai inaintea ochilor cu sufletul si ai sa vezi cine este el cu adevarat!