Subiect: Un sfat?
View Single Post
Vechi 27.09.2009, 21:42:47
archanghel
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Priveste omul din el,sufletul si nu iti mai trunchia simtirea cu atatea prejudecati.
Nu stiu ce semnifica pentru tine cuvantul "rocker",probabil nici nu ai cunoscut cu adevarat astfel de oameni sau poate prea putini,in schimb ti-ai format o intreaga opinie din ceea ce ai auzit de la altii,care la randul lor nu prea stiu ce vorbesc.
Te asigur ca sunt oameni cat se poate de normali,multi sunt destul de inteligenti,culti si cu capul pe umeri.
A asculta un anumit gen de muzica nu te face satanist sau mai stiu eu cum.
Ca exista exagerari si acolo,ca peste tot,adevarat,dar,padure fara uscaturi nu exista.
Deci,draga mea,priveste omul pe care il ai inaintea ochilor cu sufletul si ai sa vezi cine este el cu adevarat!
Draga heaven,in mod sigur se pot afla ,si cred ca chiar si pe net,MULTE studii facute despre efectele nocive ale muzicii hard,modul de actiune,modul de propagare,influenta etc,trebuie doar sa cauti.Si tot in urma studiilor facute asupra acestui subiect,influenta strofelor,cuvintelor,prea adesea pline de violenta si indemnuri spre violenta,care se mentine mult timp (impresiile negative) dupa plecarea spre casa de la spectacol.Acest gen de spectacole,combinate cu un anturaj corespunzator,produc o schimbare a caracterului unui om,de nu poti sa-ti inchipui.
Amin.
Reply With Quote