Citat:
În prealabil postat de sovidiu
Va inshelatzi amarnic shi fenomenul este profund autentic iar Hristos a vorbit prin Trambitza Sa shi vine sa implineasca Apocalipsa.... Cei de acolo care sant din radacina sadita de Hristos prin sf Verginica au ascultare de BOR shi de Sinod sau aveau pana au fost lepadatzi de 'unii' shi de atunci asculta numai de sf Treime shi de preotzii shi proorocii lor shi nu sunt nicidecum o secta shi e o mare greshala sa te privezi de un mare prooroc asemenea lui Moise prin care Hristos a daruit atata proorocie cum n-a daruit niciunui prooroc al Vechiului Testament.... In opinia mea este cu adevarat Noul Ierusalim care se nashte shi trimite lumina shi curatzie in adevar shi dreptate de la Dumnezeu, iar denumirile sunt semnificative intrucat Hristos afirma ca din glodul de la pucioasa l-a plamadit pe Adam shi apoi pe Eva din Coasta Lui, Adam insemnand om. Shi se mai afirma ca pamantul Romaniei a fost primul care a ieshit din ape.... deci e bine ca cei interesatzi sa citeasca in fiecare zi de pe site-ul respectiv pentru ca altfel nu vor putea birui in lupta cu antihristmul gLlumii ce vine peste noi din toate directziile, ca sa se intareasca.... Eu am citit cate ceva de acolo shi m-am convins ca nimeni nu putea vorbi asha daca nu ar fi fost Dumnezeu, Hristos prin glasul Trambitzei Sale care in timpul ei a biruit mult, mult antihrist a biruit sarmana sfanta shi nevinovata fiind chinuita cu mult peste puterile vasului sau, deci n-au biruit dushmanii fiindca n-a lasat Dumnezeu Tatal... ... Cititzi de acolo, Pricepetzi shi va vetzi convinge ca nu ma inshel! Bine ar fi ca apoi sa ascultatzi de Dumnezeu! Doamne ajuta-i pe cei ce aud acel cuvant dat prin Trambitza Domnului... shi prin cele 7 sfinte Trambitze Apocaliptice. (am modificat un pic mesajul anterior)
.............Ce e cu voi oameni buni...
Ce insinuezi ca ar fi? te deranjaza Adevarul? shtiu ca dreptatea doare... iarta mai mult...
voi nu stiti ca draciii sunt cei mai mari teologi,
shtiu, am auzit de la sfintzii parintzi, tu de unde?
nu stiti ca un singur drac poate intaorce lumea pe dos dak Dumnezeu ar ingadui asta,insa El ne iubeste prea mult........unde va e credinta??....
poi de ce ma intrebi pe mine shi nu pe voi, ashtia care nu credetzi? sau tu te referi la fidelitatea fatza de Pisi, fatza de necredintză, fatza de minciună, shi faci apel la mine, tragand pe Pisi de coadă ca sa ma simt cu mushca pe caciula ca iata ce mare greshala fac eu ca cred shi incerc sa fac ca ei, ca cred pe Iisus Hristos, pe sf Treime, pe Cuvantul lui Dumnezeu dat prin sfintzii prooroci shi incerc sa ascult cate ceva de acolo... prin poporul sfantzilor.
Deci foarte buna intrebare ai pus: unde va e credintza, ce atzi facut cu ea, cum de v-atzi pierdut-o prin pofte ca sa slujitzi gLumii? cum?... atzi pacatuit shi v-atzi increzut vrednici osandind pe nedrept pentru f-urâciune? asha? 'mintzind pentru Mine'? asha atzi ajuns slugile celui rau? pantecului, credulitatzii shi razbunarii ieshite din mintzi? traind in minciuna... sau cum? ca shi eu ma tot intreb cum de nu mai deosebitzi raul de bine shi Adevarul de minciuna... shi iata ca ma intristez pentru voi... voi totzi apostatzii...
deci Credintza mea este acolo, la Sfanta Cetate a Noului Ierusalim, shi in alte locuri binecuvantate shi sfinte... acolo este Credintza mea... dar a ta?
ce spun sfintii parinti,ca vor face mari minuni,dar voi sa nu ii credeti.
poi minunile alea mari sunt alea ale scamatoriei shi ale fentei shi ale ispistetzimii cu care va amagesc dracii marshavi... nu-i vedetzi peste tot prin gLume cum va amagesc? ca sunt pe toate gardurile shi vitrinele shi posturile shi revistele shi ziarele... poi daca pe ashtia care se vad cu ochii oricui nu-i vedetzi dar atunci cum o sa-l vedetzi pe regele cornitzel ieshit din cei 10 regi fiind foarte ispistetzit in cele ascunse shi care ii va birui pe cei 4 regi asha cum scrie la proorocul Daniel? deci cum o sa va pazitzi credintza de acela rau, de fiul satanei care va veni cu toata puterea marshava a amagirilor facand semne mari shi rostind mereu hule shi minciuni viclene impotriva lui Dumnezeu shi a Cortului Sau cu oamenii, minciuni shi ispistetzite la care nu va vetzi putea opune ca sa nu-l credetzi asha cum au patzit parintzii noshtrii cu comunishtii sau masonii sau cu shtiintzificii ajungand sa suszina ei ca pamantul e rotund iar altfel revolta, zicand ca Dumnezeu este mincinos ca shtiu ei mai bine? ce shtiu ei mai bine? shi daca pe ashtia nu-i vedetzi shi nu va opunetzi cum atunci invatzati pe altzii sa nu primeasca pe sfintzi shi pe prooroci zicand voi viceversa fatza de Dumnezeu ca defapt ei sunt dracii... poi aia sunt dracii dupa tine, oamenii nevinovatzi shi saraci shi smeritzi care au ascultat de BOR shi Dumnezeu cu pretzul vietzii suferind inchisoare shi batai shi toata prigoana antichristului pentru Hristos, marturisind mereu Adevarul? aia sunt inshelatzii in opinia ta shi a 'unora'? iar pe tortionari shi mincinoshi poate ca chiar credetzi ca ei au facut bine ca i-au omorat, scingiuit shi prigonit... poi unii suntetzi chiar foarte 'simpatici' indoindu-va mereu de Cale... shi de sfintzi... pentru frica shi slava de la oameni... poi se poate?...
vor fi prooroci mincinosi...manastirile sunt pline de"haine negre",insa nu de calugari. ..trist,dar adevarat....deoarece luxul e prea mare,iara asta ii face sa uite pentru ce sunt in manastiri...
sa intzeleg ca dumneata eshti ascet traind fara lux?
si ce e cu noul ierusalim...ce se intampla acuma e vai si amar,si femei sa fie facute "preot" si sa slujeasca!!!CE SE INTAMPLA AICI....
cred ca ii confunzi cu credincioshii ce impartashesc parerile lui Dogaru, dar am impresia ca shi aia ai lui Dogaru cu Biserica Secreta sunt mai aproape de Adevar decat multzi care se cred ei pe sine, ei se cred pe ei ca fiind ei aia 'ortodocshii', vrednicii, caci ashtia nu shtiu ca daca ai hulit shi ai judecat te-ai shi facut scula sculata, unealta dracului lovind in tzepusă... dar ei cred ca aduc jertfe lui Dumnezeu...poi voi va ducetzi in hău... osandind mereu pe nedrept... shi ce e rau la Dogaru? ca are femei preot? ca au acceptat ei femei preot? poi Maica Precista nu este ea Preoteasa Universala? Staretza unei manastiri nu este ea preoteasa? ce este? ca savarsheshte ea tainele? poi nu zice sf Petru ca voi suntetzi un popor ales, preotzie aleasa shi popor sfant a lui Dumnezeu? deci de ce te miri atunci ca femeile sunt preotzi la Dogaru shi ai lui in Biserica aia Secreta? eu sigur ca inclin ca mai degraba sa slujeasca barbatzii dar daca barbatzilor le place mai mult la BARa, atunci nu ramane decat sa slujeasca femeile... deci Sfanta Cetate a Noului Ierusalim e altceva fatza de Biserica Secreta... caci in SCNI nu se poate intra pe baza de pile sau mita sau pacate cum se intra prin gLume la ciolan shi cashcaval... caci acolo Hristos Domnul este Usha de la staulul oilor. Shi 'nimeni nu le va rapi din mainile Mele'
pai sa fulgere din cer ca asa ceva nu se mai poate!...
poi o sa fulgere dar tare te vei mira cand o sa vezi dumneata pe cine anume va ingrozi lumina Fulgerului... dar nu uitatzi a carui Duh suntetzi! caci Domnul pe nimeni nu vrea sa piarda ci ii cheama pe totzi la pocaintza ca sa aiba parte de Viatza... Veshnica...
deja se ingaduie prea mult femeilor..femeile nici in altar nu au voie sa intre apoi sa mai si fie preot...asa ceva e de neiertat,deja oamenii fac ce vor dupa capul lor...for sa manipuleze lumea..sa isi bata joc de saracii oameni....trebuie facut curatienie in B.O.R....sunt plin de"lepadati fara frica"...femeia sa aiba grija sa nu muste din nou din mar.....ca va fi vai si amar...unu lucru mi-e frica"ca din cauza femeii sa cada credinta noastra"...
ce misoginisme tot vorbeshti, poi prin Femeie a venit Mantuirea, sau nu este scris ca Cel ce se va nashte din Femeie va strivi capul sharpelui shi acesta ii va ... ataca sau cauta calcaiul, sau ceva cu calcaiul ca nu mai shtiu ca am uitat citatul corect... iar la Domnul Hristos Femeie este sinonim cu Credintza, cu Lumina.
deci inainte sa te apuci sa faci dumneata impreuna cu cei ce va socotitzi dreptzi shi vrednici intre voi, inainte ca sa faci calare pe matura curatzenie in BOR poate ar trebui sa incepi sa-ti maturi in inima ta, sa scotzi din inima ta neghina din grau pentru ca o mana de grau ne-a dat Dumnezeu ca sa alegem shi nu am facut-o dar iata ca ne apucam noi sa facem ceea ce ingerii din cer vor osebi la plinirea shi sfarshitul vremii... ne apucam noi sa aruncam peste BORd pe prooroci shi pe sfintzi... punand in jitnitze pe impostori...
asha ca ce am scris mai demult ramane valabil oricate mieuneli scoate PISI cand o tragi de coditza ca sa faci circ mediatictactoe... dumneata sau altzii... pe tv sau prin ziare sau bloguri sau tot felul de reviste shi carti...
auzi acolo, ne apara shi ne pazesc de secte, ei... ei...
poi de lupul rapitor shi lacom imbracat in haina sfanta sa va paziti caci fariseii spun shi nu fac shi nici cu degetul nu se ating de sarcina care o pun la altzii in spate... de ereticul sectant interior din voi sa va scuturati, shi nu mai mancatzi carne, carne, carne... ca asha ne-a cerut Maica Precista, pururea fecioara...
deci feritzi-va de proorocii mincinoshi! 'de la noi sau de la un inger din cer' care o sa va vesteasca alta evanghelie, o evanghelie prin care ascultand-o voi asha de siguri pe voi o sa constatatzi prea tarziu ca defapt o sa statzi pururea cu cel rau shi nu cu Hristos... shi in genere nu mai mancatzi mereu aluatul fariseilor shi saducheilor. ALUATUL celor fatzarnici...
Last edited by vsovi; 28.09.2009 at 13:50:35.
|