mama a auzit ingerii cantand
in urma cu opti ani bunica mea a incetat din viatza si a fost inmormantata pe 15 august ,de Adormirea Maicii Domnului ,coincidenta sau nu se numea tot Maria ,dupa ce i-a fost oficiata slujba de inmormantare pe fata ei s-au adunat toate razele soarelui ,parca zambea ,asa am inteles noi ca s-a dus impacata .
in noaptea de 15 spre 16 spre dimineata mama a visat-o pe bunica ca a venit la ea si i-a spus ca va auzi ingerii cantand. n-a dat importanta ,mama dimineata inainte de a pleca la munca isi bea cafeaua pe balcon ,asa ca in momentul in care a iesit pe balcon a spus ca a auzit o muzica deosebit de frumoasa dar pe care nu ar putea sa o caracterizeze in nici un fel,mi-a spus ca a simtit o pace si o liniste sufleteasca in acel moment .auzise ingerii cantand asa cum i-a spus bunica.
va mai spun o intamplare pe care a avut-o mama in tinerete.
venea la bunica la tara cu fratele meu care era bebelush ,vazand ca vin nori de ploaie s-a gandit sa scurteze drumul si a luat-o pe camp,insa se inourase atat de tare si ploua foarte puternic atunci ea s-a rugat Domnului sa ajunga cu bine acasa ,in momentul acela norii s-au despartit deasupra ei si cu toate ca ploua pe unde mergea ea era lumina.
|