Citat:
În prealabil postat de SabiaDomnului
As vrea sa stiu si eu de ce in scolile romanesti,evolutionismul si alte teorii sataniste sunt predate cu atata nonsalanta?
|
1) Evolutionismul nu se preda doar la noi, ci mai ales intarile civilizate.
2) Nici evolutionismul si nici alte teorii nu sunt sataniste! Asta intelegi tu dar esti complet pe aratura! Nicio teorie stiintifica nu se bazeaza pe si nici nu afirma existenta vreunui duh aka zeu. Conceptul de Satana a fost inventat de religie nu de stiinta. Daca nu ai fi invatat religie nu ai fi stiut de satanism. Deci ai grija cine vorbeste despre satana si cine nu! Stiinta afirma ca Satana e foarte putin probabil sa existe, la fel ca orice alta forma de supranatural. Deci stai linistit, stiinta nu este satanista. Cine te-a invatat asta a fost rau intentionat.
3) Evolutionismul este o teorie sustinuta de un puhoi de dovezi care creste pe zi ce trece. Faptul ca te bazezi pe ceva testat in nenumarate randuri iti da o incredere pe care unii care s-ar putea considera sabia domnului ar putea s-o catalogheze nonsalanta. Aceeasi nonsalanta o intalnesti si in folosirea altor teorii chiar de catre propria persoana in viata de zi cu zi dar acele teorii nu-ti darama castelul de nisip. De ce folosesti cu nonsalanta calculatorul? de ce aprinzi cu nonsalanta lumina cand te trezesti? De ce te urci nu nonsalanta in autobuz? de ce respiri cu nonsalanta? nu te temi ca teoria respiratiei e satanista? Probabil ca nu. De ce? Pentru ca nu-ti darama castelul de nisip.
Citat:
Adica preotul ne spune la ora de religie ca Pamantul a fost creat de Bunul Dumnezeu acum 6000 de ani,ca dupa aceea sa vina tot felul de profesori(fie ca sunt de biologie,fie ca sunt de geografie sau istorie) care sa-mi spuna ca omul se trage din maimuta,
|
Diferenta intre preot si profesori este ca profesorii se bazeaza pe probe. Daca preotul va minte nu trebuie sa dai vina pe profesori!!! Sigura sursa care afirma ca Pamantul are ~6000 de ani este o carte scrisa de niste oameni primitivi fara cunostinte stiintifice.
Omul nu se trage direct din maimuta, ci suntem verisori dupa cum bine zice topcat la semnatura. Avem un stramos comun cu maimutele. Unde-i problema? Ele tot in copaci traiesc iar noi am ajuns pe luna si am trimis roboti pe Marte. Evident, folosind niste teorii!!!
Citat:
ca Pamantul a aparut acum nu stiu cate miliarde de ani din cauza unei explozii
|
Foarte rau ca nu stii cand a aparut Pamantul si mai ales ca ai impresia ca a aparut din cauza unei explozii. Ia uite ce zice wikipedia inainte sa te prezinti atat de revoltat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Earth
da, dar pana la nivelul lui vsovi mai ai!
Citat:
sau ca omul nu este decat un simplu animal,
|
ce-i drept ca omul nu-i chiar atat de simplu dar este un animal. Problema e ca ne place sa ne credem superiori si nu ne convine sa fim comparati cu animalele. Uita-te in schimb la minunile stramosilor tai nu mai departe de al doilea razboi mondial si ai sa vezi de ce omul nu difera nici macar la comportament prea mult de animale.
Citat:
binecuvantarea divina lipsind cu desavarsire.
|
aici se potriveste foarte bine replica lui Laplace data lui Napoleon: "Nu am avut nevoie de aceasta ipoteza". Evolutionismul explica originea speciilor fara sa aiba nevoie de vreun fenomen voo-doo.