Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Ceea ce stiu eu din experienta mea de pana acum, este ca toti oamenii ascunsi, pesimisti, obscuri nu prea il primesc pe Dumnezeu in viata lor, nu isi gasesc rostul in lume si chiar ascund lucruri urate...lucruri pe care le afli cand te astepti mai putin si care te fac sa contientizezi ce inseamna partea urata a omului.
Oamenii senini, luminosi, buni, sociabili au o predispozitie nativa spre bine, fac bine, creaza un sentiment de bine in mediul in care traiesc, fac fapte bune si au un cuvant frumos pentru toti.
|
Acesta de care vorbesti este omul sclav, activistul de partid sau discipolul fara libertate care nu poate gandi inafara propriei inchisori.
Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Nu stiu cata dreptate am eu, dar eu una nu pot vedea chipul lui Dumnezeu in omul ascuns, ursuz si pesimist si insasi faptul ca nimeni nu ii agreaza prezenta este mai mult decat graitor. Pe mine oamenii astia ma trimit cu gandul la Cain si atat.
|
Exista pesimism din slabiciune dar si pesimism din putere.
atunci cand alegi ai puterea de a alege partea rea din viata si nu viata confortabila traita in senilitate batranesca care duce la descompunere intelectuala si fizica.