View Single Post
Vechi 28.09.2009, 13:44:13
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinrusu Vezi mesajul
Aceasta intrebare se adreseaza in general barbatilor, dar poate fi adresata intr-o oarecare masura si femeilor.
Daca ati fi/sunteti casatoriti si sotia ar cadea odata in pacat cu alcineva si dupa aceea ar veni cu lacrimi si in genunchi v-ar cere iertare fagaduind ca toata viata nu v-a mai face acest lucru. Daca in timp ce-si cere iertare v-ar spune ca este si insarcinata cu persoana cu care a fost doar o singura data si ca daca nu o veti ierta nu se poate intretine pe ea si pe copil si s-ar duce sa faca avort. Cum ati proceda?
Offf , Doamne ! Zi-mi ca nu e vorba despre tine ..! Acum aproape un an , cerea-i un sfat : daca sa divortezi sau nu ...
dupa cum vad, n-ai facut-o atunci si acum e mai rau ..
Dar ziceai ca ,,a avut mai multe relatii dar si faptul ca nu putea avea niciodata copii ,, Si acum sa faca avort ?
O femeie ar trebui nici sa nu pronunte asemenea cuvinte , cand s-a milostivit Domnul sa-i daruiasca o sarcina! Ceva nu merge ! Poate ca zice si ea asa cu avortul doar ca sa te impresioneze ,nu-mi vine sa cred ca vorbeste de avort ..si ce sa-nteleg , ca te impovareaza pe tine cu pacatul ei ? Adica , daca tu n-o ierti ea avorteaza ?
Doamne , mare Ti-e gradina ...sunt milioane de femei care ar manca si lemne , daca le-ar binecuvanta Domnul cu un copilas ..
De unde e asa sigura ca fiind o singura data cu acea persoana , acest copil este al lui ? Oi fi eu mai grea de cap ,de nu inteleg atitudinea ei ..
Sunt atatea semne de-ntrebare in povestea ta .. incat doar cu Dumnezeu poti sa le rezolvi . Singurul indem pe care pot sa ti-l dau este sa pastreze copilul !

Domnul sa te lumineze ..

Last edited by sia; 28.09.2009 at 13:50:32.
Reply With Quote