View Single Post
Vechi 28.09.2009, 16:39:35
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Si cum ar fi sa ne comportam responsabil cu animalele, padurile, etc, Dorine? de exemplu ce sa facem cu ciinii vagabonzi care ne musca de sub masini, ce facem cu cei creati care ne fura si ne batjocoresc familiile. Vorbeste mai concret nu ca de pe podium
Din pricina ca "L'am alungat pe Dumnezeu din orase", orasele au ajuns ca scapate de sub control. Aceasta este urmarea increderii omului in sine insusi. Daca omul ar nadajdui in puterea si lucrarea lui Dumnezeu, cainii si animalele nu s'ar mai inmulti fara nici o socoteala si nici nu ar mai ataca pe unul sau pe altul. Am fost des pe la sate si crede'ma, problema cainilor nu am vazut'o ca fiind ceva presant.

Cat despre cei ce fura. Iti spun doar atat: acum doua saptamani mi s'a furat masina, si inca una buna.
Are Domnul un rost in toate, chiar si in lasarea de capul lor a hotilor. Daca cel care mi'a luat masina se va intoarce spre Domnul pana in sfarsit, vom vedea atunci de ce nu l'a pedepsit Dumnezeu pe acela din timp. Minunate sunt caile Domnului, chiar daca pierdem masini, case, rude.

Cineva mi'a spus, acum cateva zile. "Gandeste'te la Iov."

Reply With Quote