View Single Post
Vechi 28.09.2009, 18:19:28
flegmatic
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristina2012 Vezi mesajul
Indignarea e indecenta pentru un flegmatic, pentru mine nu. la astfel de mesaje e greu sa nu fiu indignata.

Aici ai perfecta dreptate si e mult mai grav sa fii idiot la batranete.. Oricum nu te consider idiot ci doar frustrat (poate fi si din cauza educatiei, nu neaparat din caua celr traite). E si firesc, atata timp cat nu cunosti iubirea (aceea dulce si blanda si fara targuieli si favoruri). Cum inca nu ai ajuns la batranete, incerc sa-ti mai dau idei santoase. Inca ai sansa sa iti revii si sa poti avea o realtie santoasa si frumoasa. Inca ai sansa sa cunosti bucuria.
Hah, nu am nici un motiv sa fiu frustrat draga mea, sentimentele nu tin loc de ratiune, probabil poate la sexul feminin doar se intampla asta. Si atunci cand ma voi indragosti de una nu imi voi schimba opiniile la 180 de grade, ar fi o slabiciune sa pun sentimentele peste ratiune.

Prefer realitatea nu realitatea altor oameni care si-o fabrica cu idealism, optimism, moralism, si romantism.

Citat:
Nu-ti pasa la 19 ani?!? Sau nu vrei sa-ti pese? Nici o problema, mai bine sa nu iti pese de femei, decat sa chinuiesti vreuna nevinovata care chiar te poate iubi, fara ca iubirea aceasta sa aiba ca scop facilitare relatiilor sexuale si sa disapra rapid.
Aici iti spun un secret: in cuplurile fericite iubirea creste mereu, pentru ca iubirea creaza mereu. Atunci cand se limiteaza la consum, iubirea gusta monotonia si se perimeaza, dispare.
Sa iti amintesc ca ai zis ca femeia ofera favoruri in schimbul protectiei si resurselor de trai. Eu inteleg ca pentru a primi ceea ce are nevoie trebuie sa ofere favoruri sexuale, ca altfel nu mai primeste plata prostitutarii ei cu sotul, nu-i asa?
Iarasi apelul la sentimente, nu tine loc de argumente. Nu sunt obsedat de iubire de zeci de ani. Sunt lucruri mai importante decat sentimentalism intre mine si o fata.

Iubirea exista doar ca sa faciliteze relatiile sexuale, ceea ce apare la cuplurile de lunga durata este prietenia si confortul relatiei pe care le confunzi cu iubirea aceea romantica. Nu degeaba apare "monotonia" in pat pe care multe femei nu o inteleg.

Citat:
Oare cand spui ca nu te intereseaza, sa inteleg ca nu te intereseaza prostitutia asta in familie? Daca raspunsul este afirmativ, in sfarsit ai o bila alba si inca una mare. Chiar poti avea mai mult decat prostitutie in familie, daca renunti la teste si te apuci sa creezi o familie.

Alea-s mai destepte, nu?

De modernism, sau de orice altceva, nu conteaza. Conteaza faptul ca exista numeroase situatii care neaga rationamentul tau. O exceptie confirma adesea regula, dar o gramada...
Ramai doar cu senzatia ca mi-ai oferit contra argument.
Reply With Quote