Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 11.02.2007, 19:07:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
Eu cred ca e bine sa ne mai cerem si iertare din cand an cand .
Si ca o davada ca chiar regretam unele luari de pozitie ar trebui sa mai si cerem stergerea sau repararea unor postari care stim noi ca n-au foast an regula , daca ne mai aducem aminte si daca le mai gasim .
Important e sa ne dam seama de greseli cred eu .
Nici critica nu e rea dar trebuie facuta cu duhul blandetii si ca sa fie bine primita ar fi bine sa ne criticam antai pe noi cei care vrem sa atragem atentia .
Chiar mi-as dori sa ne aducem aminte de roada Duhului :
este dragostea ,bucuria , pacea , andelunga rabdarea , bunatatea , facerea de bine ,credinta , blandetea , anfrinarea , curatia .
In lumea asta totul se mai poate andrepta , dincolo nimic !
Da, Maria ai mare dreptate ! Eu cel putin atunci cind am sarit calul, sa spun asa, am regretat si chiar mi-am cerut scuze. Toate iesirile nelalocul lor eu le-am regretat tot timpul.Multe iesiri nu le-am putut controla atunci cind era pusa la indniala chiar existenta Lui Dumnezeu, fapt ce m-a tulburat mult, ducind la replici cam dure din partea mea. Regret si-mi cer iertare. Adevarul ca un bun crestin, nu raneste, nu uraste , nu foloseste un vocabular dur si neadecvat. Eu imi fac mea culpa unde a fost cazul. Da Maria, ar trebui toti sa constientizam atunci cind gresim si sa ne reparam gresala acum, aici in aceasta lume.