Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Domnule vsovi, mă iertați dar nu am cum să vă răspund atâta vreme cât dovediți incoerență. Și nu mă gândesc în primul rând la incoerența în exprimare, aceasta se mai rezolvă printr-o citire repetată...
|
mintzi frumos caci incoerentza invocata este o insinuare ca sa te scotzi pe tine statornic in priceperea scripturilor, dar defapt eshti statornic in shtii dumneata mai bine in ce... ma jenez ca sa va repet la nesfarshit... shi de aia te-am trimis la studiu, doar sfarshitul celor 4 evanghelii pana pricepi sensul literal exact al scripturii... caci litera priceputa corect uneori mai da shi viatza shi nu ucide... caci statornicia in cerbicia neascultarii aia ucide cu sigurantza...
deci nu tzi-am cerut sa-mi raspunzi ci sa te duci la evrei ca sa-i batzi la cap ca daca o crezi pe Ellen atunci ai sa pricepi ca antichrist la va cere evreilor sa-shi schimbe sabatul shi ei il vor crede pe antichrist shi nu pe Hristos, nu pe Cuvantul lui Dumnezeu care a zis ca sa tzinem Duminica de sambata seara de la apusul soarelui pana luni dimineatza la rasaritul soarelui...
deci eu tzi-am cerut sa nu ne mai impingi nici spre sambata shi nici spre intaia zi a saptamanii ca alea se tzineau in vechime dar nici intr-un caz de vineri de la ora 6 seara... cum facetzi voi impreuna cu baptishtii shi mormonii...
deci voi tzinetzi ziua 6-a ca zi veche dupa cum a fost la Creatie crezand ca tzinetzi sambata... deci suntetzi debusolatzi complet... shi avetzi pretentzii ca sa va dea cineva dreptate? sau ce tot vretzi? ca eu v-am tot explicat dar nu vretzi sa pricepetzi shi atunci v-am trimis sa cititzi voi cu ochii voshtrii sfarshitul celor 4 evanghelii pana pricepetzi... ca pe sfintzii din care a citat Iustin32 nu i-atzi crezut.