View Single Post
Vechi 28.09.2009, 20:38:37
dorinastoica14
Guest

Implicit

Ne-am întâlnit cu Nuți,l-am cunoscut și pe soțul ei, oameni drăguți și cooperanți. Am mers să umplem butelia, să căutăm preotul și să mergen la primărie.Nu am găsit decât secretarul de la protoerie cu care a discutat părintele și Nuți.
Pe la magazinele pe unde am mers să mai cumpărăm câte ceva auzind că este vorba despre acei copii am primit reduceri substanțiale la toate cumprăturile (Dumnezeu să le răsplătească comercianților).
Papucei,albie pentru baie,mătură,bureți de baie și de vase.hîrtie igienică,s-a adus și un cazan mai mărișor pentru încălzit apa pentru spălat.Vreau să vă spun că cel mai mult copii s-au bucurat de chiloței,de maeuri și de șosete!
Ne-am întâlnit cu asistentul social cu care s-a discutat mult.Mama acestor copii după doi ani lipsă de acasă timp în care a practicat prostituția a vrut să-i aducă tatălui încă un prunc pe lângă cei 6.Acum este la închisoare pentru practicarea prostituție și pentru alte răutăți.
Domnul primar psd-ist a avut amabilitatea să ne primească și a stat de vorbă cu noi pe îndelete.
Iată ce ne-a promis și ce sarcini a trast asistentului social:
- Problema apei se va rezolva deoarece este în derulare un program cu fonduri europene și alimentarea cu apă a acelei zone este urgență, realizându-se în viitorul apropiat.
- Se va face dezinfecție și deratizare (sarcină dată asistentului social al cărui număr de tel. a fost dat părintelui pentru a impulsiona acțiunea)
- S-a promis o ușă.
- Pentru sobă lipsesc doar cărămizile care se vor cumpăra peste câteva zile când meseriașul adus de la Bârlad de către părintele Adrian va veni pentru a face soba.
Au fost scoși din cont 100eur pentru sobă și mai sunt ceva bani adunați de la credincioșii părintelui care vor acoperi și manopera.
Am făcut o poză cu starea conturilor pe care o voi posta.
Primarul ne-a asigurat de sprijin și asistentul social de asemenea.Să vedem dacă se vor concretiza promisiunile în fapte.De asemenea și Nuți va ține legătura cu cei din Bârlad pentru ca împreună se fie terminată măcar soba.
Trebuie un căruț mai solid și două bidoane mai mari pentru adus apă.
Deocamdată au de mâncare,au hăinuțe mai călduroase,au butelie.

Last edited by dorinastoica14; 28.09.2009 at 20:44:56.