Impreuna cu domnii de care v-am spus mai sus,am reusit sa vorbim cu dl primar,in legatura cu apa potabila ce ar fi de mare necesitate pentru aceasta familie si am primit urmatorul raspuns

roiectul aprobat pentru alimentarea cu apa potabila in acea zona asteapta un plus de fonduri la buget si daca asta se va realiza curand ,pana la sf anului toti cei din zona aceea vor avea apa curenta...
Al doilea lucru care l-am discutat cu dl primar a fost despre deratizarea si dezinsectia intregii case (dansul a confirmat ca s-a mai facut lucrul asta o data in vara asta )Problema e ca va trebui 2 paturi si un sifoner,.ca odata date afara cele 2 paturi subrede sa nu mai fie bagate inapoi in casa...Aici am discutat problema cu asistentul social al parohiei (parintele protopop negasindu-l in localitate)urmand ca in ziua de duminica dupa slujba sf.liturghii ,parintele sa mai faca odata apel la credinciosi ...poate ...doamne-ajuta !se va gasi solutia pana la urma...
Sobele: cele 2 sobe ,una de teracota(care e donata de cineva) si una din caramida de samota cu plita(caramida ce va trebui cumparata) se vor face incepand de vineri ..iar manopera ceruta de sobar este de 350 lei.Situatia financiara este urmatoarea:693 coroane daneze si 59 lei,bani ramasi in cont.Suma de 416 lei (100 euro )i-am scos azi din cont pentru cumpararea caramidei si suma de 100 lei ramasa de la cumparaturile anterioare.