Nu am vrut sa jignesc. Da, la cei ca tine am facut referire si iti supun atentiei un fragment din postarile tale:
"Trambița nr.6 a Domnului era shi este sf.Verginica shi nu eu, apoi a mai proorocit de la Domnul Maria sora ei, iar acum proorocesc Nicușor shi Mihaela sau numai Mihaela, eu nu shtiu, dar asha sper pentruca asha am aflat de pe Forum de la Maria Margareta (o colega shi sora draga ce imi face zile fripte pe alt topic, la secte, la neghine) shi astfel cred ca Mihaela este Trambitza Apocaliptica nr.7... care trambitzeaza in zilele acestea. "
Acesta este doar un scurt exemplu de contradictie cu ortodoxia in care se zbat cei care au evlavie la indrumatorul vostru. Domnule draga, exista draci care se ocupa de teologie iar cei care nu au un duhovnic bun si o randuiala buna, foarte usor pot sa cada prada unor astfel de draci care le dau impresia ca sunt foarte aproape de Dumnezeu, ca sunt intre cei alesi, etc...asa ca va recomand sa va consultati cu un parinte duhovnic cu care sa discutati aceste "credinte" pe care le-ati primit.
Sa aveti grija, in aceste vremuri dracii iau chip de inger si daca mergeti cu ei e posibil sa nu fiti in cele din urma chiar cu "Regina.." sau cum ii spuneti.
|