Citat:
În prealabil postat de Cristian_S
Nu am vrut sa jignesc. Da, la cei ca tine am facut referire si iti supun atentiei un fragment din postarile tale:
"Trambița nr.6 a Domnului era shi este sf.Verginica shi nu eu, apoi a mai proorocit de la Domnul Maria sora ei, iar acum proorocesc Nicușor shi Mihaela sau numai Mihaela, eu nu shtiu, dar asha sper pentruca asha am aflat de pe Forum de la Maria Margareta (o colega shi sora draga ce imi face zile fripte pe alt topic, la secte, la neghine) shi astfel cred ca Mihaela este Trambitza Apocaliptica nr.7... care trambitzeaza in zilele acestea. "
Acesta este doar un scurt exemplu de contradictie cu ortodoxia in care se zbat cei care au evlavie la indrumatorul vostru. Domnule draga, exista draci care se ocupa de teologie iar cei care nu au un duhovnic bun si o randuiala buna, foarte usor pot sa cada prada unor astfel de draci care le dau impresia ca sunt foarte aproape de Dumnezeu, ca sunt intre cei alesi, etc...asa ca va recomand sa va consultati cu un parinte duhovnic cu care sa discutati aceste "credinte" pe care le-ati primit.
Sa aveti grija, in aceste vremuri dracii iau chip de inger si daca mergeti cu ei e posibil sa nu fiti in cele din urma chiar cu "Regina.." sau cum ii spuneti.
|
Acesta este doar un scurt exemplu de contradictie cu ortodoxia in care se zbat cei care au evlavie la indrumatorul vostru.
ce contradictzie shi care indrumatorul vostru? shi cine crezi dumneata ca se zbate? poi domnule eu nu cunosc pe niciun sfant traitor din Sfanta Cetate a Noului Ierusalim decat din filmuletz, ca eu sunt mirean mare pacatos din BOR shi n-am fost niciodata pe acolo dar care iata marturisesc ca ii cred pe ei shi pe Domnul-Hristos, Domnul lor shi al meu shi al BOR...
Domnule draga, exista draci care se ocupa de teologie iar cei care nu au un duhovnic bun si o randuiala buna, foarte usor pot sa cada prada unor astfel de draci care le dau impresia ca sunt foarte aproape de Dumnezeu, ca sunt intre cei alesi, etc
sa intzeleg ca te simtzi indracit shi intristat ca n-ai nicio oranduiala a mantuirii shi ca vrei sa te trimit la cineva care sa-tzi arate Adevarul marturisindu-mi mie ingrijorarea ta? poi simplu, iata tzi-am zis eu Adevarul asha cum m+am priceput, neinfailibil shi care nu obliga pe nimeni cu deasila shi acum incearca dumneata deci a nu te mai crede ales, nu mai crede in minciunile draceshti ale proorocului mincinos shi apoi smintit fara sa crezi ca ar fi vorba de tine incearca exact asha precum sfatui pe altzii sa iasa din minciuni, ieshi dumneata, cu atat mai mult cu cat se pare ca eshti cazut in ele din moment ce in mintea ta ai ajuns sa consideri lucrurile exact viceversa: pe prooroci shi sfintzi ca fiind ei cei indracitzi shi avand nevoie de sfat iar pe cei mincinoshi ca dand ei sfaturi bune, apoi roaga-te mai mult ca sa te lumineze Maica Domnului shi Hristos-Dumnezeu, dar mai ales roaga-te sa nu mai faci pe sfintzisorul, pe ingerashul, care face el osebire intre credincioshi shi indracitzi... ca shtie el mai bine problema altora... caci se pare ca ai cazut foarte ushor prada acestor inshelari gLumeshti din moment ce te aratzi asha de ingrijorat de soarta mea shi a sfintzilor traitori din Cetate shi eshti asha de increzator ca dumneata eshti pe calea cea buna... neinshelat.
Deci noi credincioshii chiar suntem mereu foarte aproape de Dumnezeu dar pana sa ne aleaga Dumnezeu e cale lunga shi grea, caci sfanta Cruce alege shi nu noi ne credem mai aleshi decat altzii, noi ne straduim doar sa ascultam de Biserica lui Hristos... iar cei care se cred departe de Dumnezeu, asha vor ei, shi asha ajung nu pentru ca Dumnezeu n-ar fi foarte aproape de orishicine, ca n-ar primi alipirea oricui de El ci ca multzi tradeaza shi se leapada caci vicleshugul omului rau shi necredincios este o boala grea, caci in mod normal e suficient sa spui cu seriozitate shi evlavie:
Doamne Iisus Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieshte-ma pe mine
pacatosul shi ai sa vezi cat de aproape este de tine...
dar unii zic pacatosul dar defapt ei se socotesc pe ei vrednici shi dreptzi shi istetzi shi astfel se departeaza de Dumnezeu asha cum ai facut dumneata osandindu-ma pe mine shi pe prooroci shi sfintzi ca ei ar fi ratacitzi, caci exemplul dat de dumneata e concludent...
asa ca va recomand sa va consultati cu un parinte duhovnic cu care sa discutati aceste "credinte" pe care le-ati primit.
eu te-ash intreba cu cine ai discutat dumneata din moment ce v-atzi lamurit ca aceste credintze sunt mincinoase? ca mie imi e clar ca v-a pacalit cel viclean... dar am impresia ca nici n-atzi citit, nici n-atzi discutat caci argumente valabile n-atzi adus, deci de unde avetzi aceasta suficientza de sine? cum atzi reushit sa shtiti astfel ca sa cadetzi impreuna, dumneata shi cu duhovnicul dumitale cu tot in inshelare? ca asta reiese din ce marturisitzi... dar eu cred ca nu v-atzi sfatuit cu el ci doar shtitzi voi, 'unii', mai bine ca altzii despre cum suntem noi inshelatzi... dar nu-i problema ca se va convinge fiecare la timpul potrivit... dar macar ma ashteptam la un argument shi nu asha ca te faci ca shtii dumneata ca este cineva indracit, din ceva zvon de la mamona omida sau din cartzi de la "baietzii buni", de la 'unii' ce au osandit bine ca shti tu ca e de la dracu credintza mea sau a altora shi altele cu o sigurantza bazata pe insinuari shi presupozitzii absurde, fara fapte, fara Duh Sfant ci doar asha ca lasa ca shtim noi ca e rai shi ca fura tovarashii sau boierii sau capitalishtii sau saracii... poi putzina decentza va rog frumos... caci daca dumneata eshti necredincios atunci recunoashte-te necredincios in privintza asta shi ai rabdare ca sa-tzi descopere Dumnezeu dar nu-l fa mereu pentru necredintza ta pe cel credincios care a ajuns credincios cu chiu cu vai, tarash grapish, ori pe poporul de la izvor ca fiind indracit sau in altfel mereu 'mintzind pentru Mine', aducand astfel jerfe blestemate... ca nu e frumos, nici logic, nici cu obraz ci e pur shi simplu rushinos... caci candva se va vedea... shi atunci va crapa... obrazul acela gros... nu al tau ci a celor care viceverseaza mereu lucrurile, faptele, Iistoria, Calea, Adeavrul, Viatza... din frica sarmanii, nevoi, neputintze shi crezand ca fac shi ei un bine... ca apara ei ortodoxia... poi apar-o dumneata de lupii hulitori, rapitori, eretici, ascunshi in haina sfanta, aia din interiorul tau... ori de bilderberg citit shi invers sau CIE sau CMB... deci apara dumneata ortodoxia de ariconul inchipuici shi teologisici ce te da ei mereu ca pe un shoricel de joaca la Pisi... ca neavand ce face sa te apuci shi sa o tragi de coditza dintr-o grija mare... sa shtie toata gLumea... sa shtie boborul cum ai gasit dumneata inshelarea, ai desconspirat de unde se trage vina shi necazul... ca asta e doar slava desharata de la gLume... caci viatza ne este stricata in mancare, desfranare-neascultare shi ingafare-razbunare... pentru cARnE... shi ca atare suntem pasibili de fatzarnicie... de pui de pui, de pui de naparci sau de vipere... adica totzi mormolocii ashtia mallahienishtiutori... deci sa nu fie ca sa cada cineva, caci numai putragaiul cade din Biserica Ortodoxa... numai cei smintitzi se smintesc cu increderea sau deznadejdea sau calea aia aurita de mijloc fara sfanta Cruce... numai aia... 'noi niciodata'...
Sa aveti grija, in aceste vremuri dracii iau chip de inger si daca mergeti cu ei e posibil sa nu fiti in cele din urma chiar cu "Regina.." sau cum ii spuneti.
Vad ca suntetzi shi 'simpatic', insinuatzi ironic dand dovada ca n-atzi priceput nimic din ce am scris, poi Regina e Romania, deci sunt cu ea mereu... ca sunt roman shi creshtin, traind in ea... deci dracii sunt cei care v-au sfatuit ca sa nu fitzi cu ea ca sa radetzi de mine shi de ea, Regina Romania... luand probabil chip profesoral, ingrijoart, maishtiutor... deci va iert ca n-atzi priceput cum ar fi trebuit ci facetzi trimitere taman la rânjina aia a tziganilor din telenovelele romaneshti... plina de auret furat din cap pana in picioare... iar babanu e plin de f-urâciuni de la Dumnezeu...
deci dragul meu coleg... nu mai radetzi de mine, ca imi pare ca rade harb de oala sparta... dar uite ca sa nu zicetzi ca ma cred ales, consider ca eu sunt harbul... ca asha le zice gLumea mashinilor putregaite de rugina shi pline de molii... deci eu sunt harbul, eu, un tanar putregai mare putu-ros de lepra neagra.
nici eu n-am vrut sa jignesc deci iertare shi indurare shi Luminare de la Duhul... Bisericii lui Hristos-Dumnezeu din loc in loc... Duhul Sfant, Sfanta Treime cu totzi sfintzii Sai.