View Single Post
Vechi 29.09.2009, 14:31:35
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Astăzi am fost cu părintele prin talcioc (unde poți găsi aproape orice) și am cumpărat cu banii rămași din colectă un căruț zdravăn cu roți solide și un bidom de 60l pentru adus apă.
O rugăm pe Nuți să ne țină la curent cu sobele și cu promisiunile care ne-au fost făcute de la primărie în legătură cu dezinfecția.

Domnule Laurențiu dv. nu ne mai spuneți nimic?
Doamne-ajuta!

Lucrurile curg in Lumina calda a iubirii. Nu are sens sa spun si eu ceva.

Astept scrisoarea de la fratele Fanel si cu ea si cu dosarul ce cuprinde ancheta sociala incerc sa mai facem un pas inainte. Am luat legatura cu inca o persoana pentru ca sa venim impreuna sa mai facem cate ceva acolo in luna octombrie. Pana nu se materializeaza aceste intentii, nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu ca a randuit asa de frumos toate.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."