View Single Post
Vechi 29.09.2009, 15:09:34
alina36 alina36 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Implicit ajutorul dat de sf nectarie

Sa va povestesc despre ajutorul pe care Sf Nectarie mi l-a dat intr-un moment important din viata si cum l-am descoperit. Intamplator am auzit o doamna vorbind despre Sf Nectarie. Nu stiam nimic despre el, dar i-am retinut numele. Ceva mai tarziu, m-am confruntat cu un examen pe care trebuia sa il dau peste cateva zile. Asa ca mi-am reamintit de ceea ce spusese doamna aceea si am inceput sa caut, pe net in special, mai multe amanunte despre acesta. Iar ceea ce am descoperit, m-a lasat fara cuvinte...o multime de oameni care povesteau despre minunile din viata lor si despre sf Nectarie. Am luat hotararea sa ma duc si eu la Manastirea Sf Radu Voda despre care vorbea multa lume. Asa ca in ziua dinaintea examenului am fost la aceasta manastire (nu stiam exact unde este, dar a avut grija Sf. sa-mi ghideze pasii si sa ma duca exact la acel loc mirific) si m-am rugat Sfantului sa ma ajute sa iau examenul. Am cumparat cartitica cu viata Sf Nectarie si seara am inceput sa o citesc...vreau sa va spun ca nu am putut sa o las din mana pana nu am citit tot. A doua zi m-am prezentat la examen si am avut o mare surpriza...Am vazut un calugar care insotea pe cineva care dadea acelasi examen...atunci am inteles ca e un semn de la sf Nectarie ca ma va ajuta sa iau acel examen. Si asa a fost...Dupa examen, m-am dus cu lacrimi in ochi sa-i multumesc sfantului pentru ajutorul dat si de atunci sunt sigura ca icoana sa ma vegheaza permanent. Am promis sa spun celorlalti despre ajutorul oferit de Sfantul Nectarie si voi continua sa-i indrum pe cei care au nevoie de ajutor, ceea ce voi face si eu de acum inainte. Doamne ajuta! Multumesc Sf Nectarie!
Reply With Quote