View Single Post
Vechi 12.02.2007, 00:09:47
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dmb
Frate draga sa nu te lasi inselat.Nu orice lacrima este traire duhovniceasca. De plins pot plinge si eu la un cor frumos, o simfonie, in fata unei picturi....dar asta nu-i traire duhovniceasca ci pur umana. Iarta-ma daca nu-i cazul la tine.
Da, ai dreptate, Marius, desi se pare ca pentru unii vorbesti limbi straine.

Apropo de comentariul Mariei, care zice "Plansul an Biserica sau in prezenta cuiva nu-i bun . E fatarnicie !"

In primul rand, draga Maria, am o mare rugaminte la tine : tu si nu numai (ma gandesc la Arhanghelul, dar poate sunt si altii ) am vazut ca scrieti frecvent gresit cuvinte ca "an", "anceput", s.a. Corect este "in" si "inceput", pentru ca "a" se foloseste numai in interiorul cuvantului, niciodata la inceputul cuvantului Este o regula f. simpla, poate reusiti sa o tineti minte si sa nu mai mutilati lb. romana (scrisa).

Si tot vizavi de ceea ce spunea Maria. Afirmatia mi se pare naucitoare. Mie personal, si poate multor altora, mi s-a intamplat sa plang in biserica absolut fara sa vreau, si cum spunea si Cristi, chiar imi era rusine ca era atata lume de fata si terminasem si batistele, dar nimeni nu mi-a oferit una...
Reply With Quote