View Single Post
Vechi 29.09.2009, 21:33:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Aveti dreptate! Insa e greu sa taci si sa nu actionezi cand vezi ca alti frati traiesc in teroare din cauza tiganilor.

Cum am mai zis si pe alt topic, e usor sa ne dam cu parerea cand nu suntem direct afectati. Totul e iubire si pace (teoretic vorbind) insa, in practica, in viata reala, lucrurile se schimba. Atunci intervine diavolul si tre' sa avem incredere mare in Dumnezeu si sa ascultam poruncile si sfaturile date de Mantuitor si de Sfintii Parinti.

Insa, rata criminalitatii in randul acestei etnii e foarte mare. Sunteti de acord cu mine, macar in privinta asta?
Sunt de acord dragă Antoni , dar eu am făcut referire și la atragerea în discuție a unor atei , ce deabia așteaptă să intre în polemici nefolositoare nouă celor de aici. Să nu le dăm apă la moară și să fim cu luare aminte pentru a nu sminti pe cei dornici de răspunsuri folositoare. Le cunosc tactica complet neortodoxă ! Intră în dialog doar mai mul pentru a deruta și de a deturna discuția subiectului dezbătut . Doamne ajută !