View Single Post
Vechi 29.09.2009, 20:34:23
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de piedonee Vezi mesajul
"DUMNEZEU A FACU T SA RASARA SOARELE PESTE CEI BUNI SI PESTE CEI RAI,A DAT PLOAIE SI CELOR BUNI SI CELOR RAI".....daca EL ii aceepta si nu i pierde noi de ce nu iam accepta?noi ce avem in plus fata de EL ca sa i radem de pe pamant....e adevarat ca sunt autori pro si contra pt ca fiecare a fost liber sa isi esxprime parerea despre aceasta categorie de oameni,care sunt cu o morala etca,crestina,deontologica la pamant dar asta nu ne face sa i pierdem ci sa speram ca Dumnezeu le va vorbi in constiinta...da ...e GREU sa iubesti asemene categorii de oameni dar eu cand ma uit in urma mea si imi vad faradelegile mele si Dumnezeu nu ma pierde nu imi vine sa mai ma gadesc la acesti oameni pt ca incerc sa ma ridic eu din mocirla faradelegilor mele,si atata timp cat ma pasuie pe mine si e milostiv cu mine eu ma bucur ca Dumnezeu sa se milostiveasca si spre ei si sa i prinda sfarsitul pocaiti ca sa ne intalnim cu toti in rai si asta numai rugandune unul pt altul...desi repet e greu dar nu imposibil pt ca ura chear aparent mica fata de ei ne intuneca un pic chipul si pt a avea un chip luminos trebuie sa acceptam asa daca nu putem sa i iubim macar sa i acceptam si prin ei sa ne mantuim si noi prin rabdarea noastra si ei chear pun rabdarea la incercare rau de tot....
Piedonee, poate am fost prea dur in mesajul anterior. Insa, din experienta mea directa cu tiganii, din ce vad ca fac in viata reala, din istoria lor, am constatat si inca constat ca ei traiesc exact ca animalele de prada.

Insa, imi pare rau de acei tigani care de mici ar putea fi educati crestineste, insa, din cauza tribalismului diavolesc in care traiesc, ajung hoti si criminali.

Dar, exista si tigani onesti care lucreaza din greu. Inca n'am cunoscut asa persoane.

Sper sa nu deviem de la subiectul thread-ului!

Doamne ajuta!
Reply With Quote