Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Știți puțină, Domnul să vă ajute să vă luați timp să studiați mai mult! Veți afla că Domnul Hristos a citat numai din Vechiul Testament, și când a spus "Cercetați Scripturile", ținea în mână doar Vechiul Testament. Bineînțeles, noi creștinii avem harul de a putea cerceta și Noul Testament. Cercetați-l și nu veți găsi nici un loc unde să se spună că duminica este binecuvântată, sfințită și poruncită ca zi de odihnă.
Bineînțeles că nu v-a răspuns. Dvs v-ați simți jignită să vă acuze cineva de acele lucruri. Știți, noi nu suntem partid politic să fim remunerați pentru activitatea de propaganda :)
|
vsovi ma amuza cum incearca ei sa ne corupa
tricesimusquintus nu sunteti partid politic ? eu zic ca da ! pai eu nu ma bag pe site-uri adv sau alte cele sa atrag persoanele in credinta mea ,eu imi vad de treaba mea ,incerc sa fiu mai buna ,sa citesc Biblia ,sa ajut etc voi ce faceti ? si normal ca e platit sa faca propaganda pe site-uri ortodoxe ,altfel ar fi raspuns simplu: nu sunt platit,o fac ca asa vreau eu !
si tu ai fost acolo cand Hristos tinea VT in mana ? hai sa fim seriosi !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro