Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 12.02.2007, 02:24:08
sabina sabina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel
Zilele acestea se implinesc 69 de ani de la trecerea la Domnul a pr Iosif Trifa, intemeietorul Oastei Domnului, cu aceasta ocazie multime de frati ostasi dar si un numar insemnat de credinciosi ortodocsi au participat incepand de aseara la comemorarea par Trifa, slujba vecerniei s-a tinut in Catedrala Mitropolitana din Sibiu in prezenta IPS Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, chemarea care s-a facut este chemarea obisnuita a Oastei, aceea de intoarcere acasa, la Hristos si la Biserica Sa, la fel cum ne-a indemnat pr Trifa, dar anul acesta poate si mai intens ca in alti ani, s-a reamintit si reantarit ceea ce era stiut, ca Oastea Domnului s-a nascut in Biserica, si trebuie sa ramana in Biserica, facandu-si in continuare misiunea care i-a fost incredintata, aceea de vestire a lui Hristos cel rastignit,
In aceste clipe multumim lui Dumnezeu ca prin milostivirea Sa, memoria parintelui Trifa a fost restabilita si in acelasi timp ne rugam ca sufletul sfintiei sale sa se aseze in cortul dreptilor, in sanul lui Avraam si in latura celor alesi!
Domnule Danyel eu mas baga capul in pamant de rusine, daca as scrie MINCIUNI pe linga aratarea respectului fata de domnul parinte Iosif Trifa.Citat unde ati mintit cu nerusinare : "chemarea care s-a facut este chemarea obisnuita a Oastei, aceea de intoarcere acasa, la Hristos si la Biserica Sa, la fel cum ne-a indemnat pr Trifa,"
Eu tot aud alte glasuri, si cam multe in randul OD care se refera la un "Hristos" fantezist si uita sa pomenesca ceva despre Biserica.

"... facandu-si in continuare misiunea care i-a fost incredintata, aceea de vestire a lui Hristos cel rastignit," Nu si o face chiar asa cum a dorit parinte Iosif Trifa, pe linga Biserica insemna si pe linga vestirea lui Hristos cel rastignit.
Veti fi ofensat. Insa este pura MINCIUNA a prezenta ceva ca CONCRET , cand defapt ar fi trebuit sa scrieti SE STRADUESTE SA ....

Dar nu e de mirare, asa sunt membri OD, au nerusinarea a se folosi de inaintasi lor, si nici macar la comemorarea lor nu se pot abtine!! Ipocrizie si prefacatorie, care de mai care, vrea sa arate ca este sustinut in erezia lui decatre oameni ilustri care au trait odata.
Cum am zis, eu in locul dv. domnule Danyel mas baga capul in pamant de rusine, insa asa ceva banuiesc ca nu exista la un om plin de "Duhul Sfant" ca dv.
Reply With Quote