Citat:
Īn prealabil postat de elenavioletacocos
Ce va impinge pe voi cei buni,cei ce detineti adevarul sa intrati pe forum ortodox ?
am citit si am citit ,am vazut ca exista crestini ortodoxi care cunosc f bine bibilia (exact ca voi ) ,am vazut ca au rabdarea sa va explice si sa va argumenteze cu citate biblice,dar nu !
nu aveti forum adventist,penticostal etc ? de ce ne invadati ? cumva pentru ca vedeti ca nu aveti biruinta ? nu stiu daca se poate ,dar ar trebbui ca atunci cand iti faci cont sa fi intrebat dc esti crestin ortodox,si dc esti,doar asa sa iti finalizezi contul !
intrati cu forta in viata oamenilor,incercati sa indoctrinati ,si daca nu puteti ne faceti betivi,curvari etc
Dar nu va uitati la voi !
Diavolul va ajuta ! Dar D-zeu e mai puternic ,si ne va ajuta sa ramanem fermi in credinta noastra ! Hai aruncati cu piatra in mine "fratii mei ", crestini adevarati !
|
Haidem mai minunato,ca pe mine unul,m-ai impresionat.Sper sa-ti fi trecut pina acum,sa poti citi in liniste ce iti scriu si eu.Scris este...''nici unul nu este drept,toti s-au ratacit,netrebnici s-au facut'' asa ca nu sint mai buni ortodocsi ca penticostalii,stai linistita.Uni mai inteleg asta,nu toti sintem la fel.Gindirea ortodoxa trage de partea asta,ca aici e dreptatea...gindirea penticostala,trage de partea ailalta,ca acolo e dreptatea.Dar sa sti de la mine ca Dumnezeu NU este de nici o parte.Chestia asta cu partea exista doar pentru a justifica greselile in care vrem sa credem,ca NU vrem sa le lasam,asa ca...Si mai este o chestie aici:Duhovnicii de altadata,daca i-ar vedea pe duhovnicii de astazi,s-ar lua cu mainile de par,la noi tregindu-se tare de tot pe treaba cu duhovnicii.Desigur,avem Duhovnici dar asa de putini,incit este imposibil sa le fie la toti ce-l Cauta.Si din lipsa,ne multumim si cu mai mici.Dar totusi,biserica noastra recunoaste ca sfintenia apostolilor a fost putin mai mica decit a Domnului,apostolii apostolilor au avut-o si mai mica...si tot asa ca pina azi,mai este atit cit a mai ramas.Dar si la penticostali,am vazut destule,sora draga,au si ei ale lor,stai linistita...pai ma intreba una ''cu ce a fost mai buna fecioara Maria ca mine ?''Doamne iart-o.,sau am auzit pe unul spunind: ce faci parinte cu ''lemnul'' acela ? (crucea )...dar de faptul ca se roaga in grup,si la un moment dat,unul,...''iluminat'' de duhul sfint,ridica vocea muuuuult mai tare si Racneste ca sa acopere pe restul,sa auda ceilalti ce-i sopteste ''duhul'' la ureche ce sa mai zicem ? Sa fim seriosi..fatarnici sint si vor fi in orice tabara.
Amin.