Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 30.09.2009, 03:54:16
florisca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Doamne fereste ce am citit aici.

Lasand la o parte visul numai blasfemii am pe aici, numa' lucruri porcesti.

Sa incepem cu:

Cum sa nu fie parerea Bisericii LITERA DE LEGE? Biserica e Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica. Nu stiai lucru' asta sau inca n'ai primit "visul"?

Si aici sincer a sarit totul. Cum sa fie femeia peste barbat? Unde ai gasit tu asa ceva in Biblie? Femeia tre' sa asculte de barbat si barbatul tre' sa aiba grija de ea, s'o iubeasca!

Cum sa nu aiba femeia valoare? Sfanta Scriptura nu e o carte demodata, SFANTA SCRIPTURA ESTE ETERNA, pentru c'a fost scrisa sub Duhul Sfant. Sau acum si Duhul Sfant e demodat?

Rad dracii de tine. Cum poti afirma asa ceva? Asta e pura mandrie sa zici ca te-ai smerit.

Datorita dogmelor, Biserica noastra traieste. Pentru ele, crestinii au murit, si-au dat viata. Si tu numesti apararea lor fanatism? Sfintii nostri care s'au luptat impotriva ereticilor, AU APARAT ACELE DOGME CHIAR CU VIATA! Insa tu "smerita", cunosti mai bine ca ei situatia!

Dar tu cum ai vrea sa te duci la Biserica? Sa te duci in fusta mini si in sutien? Unde te crezi?

Ce viziune un pic diferita? Bine au zis fratii mei mai sus! Tu ai luat Ortodoxia si ai bagat inovatii in ea.

Ce calugari impartasesc aceasta viziune "un pic diferita"?

DATORITA DOGMELOR, ORTODOXIA TRAIESTE. DATORITA NERESPECTARII DOGMELOR, AVEM EREZUL CATOLIC, SI TOATE EREZIILE.

DATORITA NERESPECTARII DOGMELOR, SI ACELOR CARTI "DEMODATE" SCRISE DE SFINTII PARINTII MULTI SE RATACESC!

Doamne fereste!
asa e precum zici,ca sa nu inflamam spiritele!nu ai inteles ce am vrut sa spun,asa ca inchei acest topic inchis!
Reply With Quote