Citat:
În prealabil postat de Antoni0
Pai normal ca duc la manastire sau la Biserica ce pot. Insa exista moduri si moduri de a face o donatie nu?
Deci tu crezi, ca comportamentul lu' Becali e dizinteres fata de bani?
Eu te retrimit din nou sa vizionezi filmuletul.
Si te intreb si pe tine: tu asa faci cand dai alimente sau bani la Manastire/Biserica ?
Iti bati joc de monahi si aduci camerele patriei ca sa te vada toata tara?
Ce a zis Mantuitorul despre milostenie?
|
Nu stiu de ce te ,,inflamezi" asa? Sunt un copil sa ma trimiti se revizionez filmuletul si sa rescriu raspunsurile despre milostenie???...Un pic de cumpatare, frate crestine, chiar e un capat de tara?
Avea dreptate un forumist, sa ma ierte ca nu-l retin ,aceste comentarii sunt un atac la persoana, si nu se cade, mai ales din partea unor crestini si ortodocsi.
Eu zic pt.ultima data-Bine a facut D-nul Becali ca a ajutat!Draga Antonio,nu mai pot ca s-a filmat, mi se rupe ( eu de felul meu vorbesc f. ,,plastic''-ce sa-i faci?), dar sa se trasmita si pe Venus, pe Marte, Pluto, etc...principal e ca niste oameni si-au gasit un adapost((nu prin orisice mijloace-(de retinut))
Eu stau la casa si sincer imi e mila de orice vietate fara adapost; daca noi, ca oameni, ne intristam pt. acele sufletele care sufera, darmite pt. oameni...Gandeste-te un pic..Erau batrani bolnavi de inima, care daca nu au pic de caldura.. nici nu mai vreau sa aud,.. copii ce pot ramane cu niste boli pt. tot restul vietii...Sfatul meu e sa privim lucrurile in ansamblu..Si nu te ingrijora..Pe fiecare ne va judeca Dumnezeu- pe mine, pe D-nul Becali, pe tine...