Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 30.09.2009, 08:42:06
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul

Exista, Topcat, pentru ca Dumnezeu nu este doar bun, ci si drept, in egala masura. El ne iubeste pe toti, dar nu toti il iubim pe El, asta e problema. Daca nu ar exista iad, nu ar exista nici departajari intre oameni si sfintii ar trebui sa stea langa criminali (ceea ce admiti si tu ca nu este corect). fara indoiala ca Dumnezeu iubeste si un criminal, dar fiecare este liber sa isi aleaga ce cale vrea sa urmeze. Pacatele il condamna pe om, nu il condamna Dumnezeu. De altfel, e si o rugaciune in care se spune ca Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu. Dar daca pacatosul ramane greu de cap si de suflet, nu e vinovat Dumnezeu ca acela nu crede in El. Tu crezi ca Dumnezeu vrea sa ramana in iad creatia Lui? Nu, nu vrea, dar noi, prin acest liber arbitru atat de prost inteles, alegem sa nu facem voia Lui...
Eu stiu ca tu crezi in multe lucruri pe care nu le vezi, topcat, ca de nu, nu erai tu o prezenta activa pe acest forum!
Dzeu pune la un loc un criminal cu un hot, unul care a schingiuit milioane de oameni cu un obsedat sexual care si-o trage singur, un ateu care a donat miliarde de dolari in scopuri caritabile cu un betiv.
Nu poti departaja oamenii doar in sfinti si criminali.
Inteleg ca Dzeu trebuie sa fie drept prin definitie, dar asta nu e dreptatea pe care mi-as putea-o dori vreodata.
Sa nu uitam ca Dzeu a inventat iadul, chiar daca prin intermediari sau alte scopuri.
Reply With Quote