Citat:
În prealabil postat de condor
Se vede ca nu aveti nici o treaba cu Sfanta Scriptura. Cele zece porunci le respectati dupa "o teorie personala"(marturisirea dvs.). Apoi, spuneti ca una din epistolele Sfantului Apostol Pavel este din VT (Vechiul Testament).
Repostez versetul in discutie:
"Iata dara, au ramas sarbarea sambetei norodului lui Dumnezau."(Evrei 4:9)
Versetul se gaseste in Noul Testament in Biblia de la Bucuresti- traducere ortodoxa- pe care dvs. vreti sa o cititi.
Mult succes si poate ascultati ce spune Sfanta Scriptura si renuntati la "teoriile personale".
|
ti-am mai spus ,dar mai repet : atuul tau este ca stii Biblia ca pe o poezie ! eu vreau sa citesc Biblia sa o simt ,si abia apoi sa dau citate ! as putea sa dau un search in Biblia pe care o am pe laptop .....si mai e un lucru ,atunci cand nu voi intelege ceva ma voi duce la parintele M. ,nu voi cauta raspunsul aici ! dar normal e tu sa o tii pe a ta ! inca nu mi-ai raspuns : cati bani iti intra in cont ? mda stiu ...te vei simti jignit ...dar dc nu ai avea nimic de ascuns ai raspunde .... in fine ...dragule bun crestin ...continua cu sarada ta !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro