Subiect: Despre vise!
View Single Post
Vechi 30.09.2009, 12:43:54
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit grrr

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Bine mai! E vina mea ca tu nu te exprimi "normal". Tre' sa citesc printre randuri sau poate sa primesc un vis ca sa inteleg ce vrei sa zici cu adevarat!

Ce logica in tine. Femeia e superioara pentru ca naste. Dar barbatul ca o apara de vrajmasi, de pericole? Atunci putem zice ca barbatul e superior. Si unde ajungem?
La mandrie ajungem. Femeia tre' sa se supuna barbatului, insa barbatul tre' sa aiba grija de ea, s'o apere si s'o iubeasca.

Deci ti se pare normal sa te autoconvingi ca te-ai smerit singura? Interesant...

Asta e portul pentru a merge la Biserica. In fusta lunga si batic. Si mi se pare normal.

Eu cand ma duc la Biserica nu ma duc in pantaloni scurti sau in trening. Blugi si camasa. Asta e vestimentatia.

Bioenergie? Adica lucratura dracului! Nu multumesc! Prefer sa zac acolo in pat cu cartea de rugaciuni in mana!

Ce "update" vrei? Sa lasam dogmele si Traditia doar pentru ca's invechite? Sa devenim toti ecumenisti pentru ca e la moda, sa ne cipuim, s.a.m.d.

Hoo femeie! Asta nu e Ortodoxie. Ce faci tu e un harcea-parcea diavolesc.

stai putin... barbatii au voie in blugi si camasa, femeile de ce nu ar avea voie? care e problema? acum 2000 de ani cu siguranta nu existau nici blugi nici camasa... de fapt, nu existau pantaloni!

bioenergie, da! asta vindeca! si o stiu multe persoane. si ceva ce vindeca, cu siguranta nu e de la diavol!!!

acum o ultima fraza...o sa-mi sariti in cap, stiu... Biblia a fost scrisa de oameni, iar oamenii gresesc.(aici ma refer mai mult la traducerea Bibliei in alte limbi)
Reply With Quote