Citat:
În prealabil postat de florinrusu
Aceasta intrebare se adreseaza in general barbatilor, dar poate fi adresata intr-o oarecare masura si femeilor.
Daca ati fi/sunteti casatoriti si sotia ar cadea odata in pacat cu alcineva si dupa aceea ar veni cu lacrimi si in genunchi v-ar cere iertare fagaduind ca toata viata nu v-a mai face acest lucru. Daca in timp ce-si cere iertare v-ar spune ca este si insarcinata cu persoana cu care a fost doar o singura data si ca daca nu o veti ierta nu se poate intretine pe ea si pe copil si s-ar duce sa faca avort. Cum ati proceda?
|
Eu as spune sa o ierti pt tine si pt ea, sa fi linistit si impacat cu tine, sa te gandesti bine daca o iubesti atat de mult incat poti sa o ajuti in cresterea copilului si sa-i oferi dragoste copilului,daca ai anumite indoieli atuni renunta la ea, deoarece o sa fie si copilul nefericit si voi doi, si dupa ce o sa apara copii vostri poate o sa faci diferenta.
E o problema destul de complicata, suflet mare trebuie sa ai ca sa ierti si sa uiti o asemenea tradare.
Eu cred ca o femeie daca vrea copilul si il iubeste poate sa-l intretina si singura, e greu, dar nu e imposibil, ceea ce a zis ea suna a amenintare pt tine, ca daca nu o ajuti avorteaza, tu nu ai nici o obligatie sa o ajuti, are obligatie sa-i dea pensie alimentara tatal natural.
De obicei increderea pierduta , pierduta ramane!!!!!
Stii, multi avem impresia ca putem ierta cu adevarat, dar putini iertam cu adevarat din inima , din suflet si din minte........si astfel ranim si persoanele care ne-au gresit, poate tu zici acum ca o ierti, ea va ramane langa tine, va naste, dar tu o sa-i faci reprosuri, nu o sa-l iubesti pe copil, iar atunci ea si copilul va suferi si si tu vei suferi.
Mnuu stiu......mi-am dat si eu o parere.Sa o incurajezi sa evite avortul, acum probabil ea e in depresie , poate merge si la un centru de ajutor, unde ofera psiholog gratuit pt femeile gravide care au o sarcina cu semnul intrebarii, care se gandesc sa o pastreze sau nu, are nevoie de consiliere.
Roaga-te la Dumnezeu sa-ti lumineze calea, mergeti 2 la preot va spovedeti si cereti un sfat!