Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 30.09.2009, 19:53:01
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Eu nu zic ca nu are o sansa, dar asta nu inseamna ca nu poate fi un pacatos toata viata. Intr-adevar, sansele sint mai mici.
Sa luam un criminal feroce. Daca e omorit inainte de a se putea pocai, ajunge in iad. Daca e omorit dupa, ajunge in rai. Avind in vedere ca Dzeu nu intervine in viata noastra pentru ca, nu-i asa, avem liber arbitru, tine de noroc faptul ca cineva ajunge in rai sau iad.
Dumnezeu asteapta sa ne pocaim, si El asteapta, Topcat, asa cum astepti tu sa vina cineva sa iti deschida mintea sa crezi, desi lucrurile sunt atat de simple! El se lasa descoperit, dar nu impune nimanui nimic. Esti mereu liber sa alegi daca să Il urmezi pe Dumnezeu sau nu. sta la usa si bate, tu decizi daca vrei sa ii deschizi sau nu.
Nu mai stiu unde am citit intr-o postare de a ta care vorbea despre un parinte care si-a pierdut copilul de sase ani, ce credinta sa mai aiba. Pai uite ca se poate! Bunica mea a pierdut, cand era tanara, un copil de doua luni si a continuat sa se roage si sa creada in Dumnezeu! Nu a cartit niciodata ca Dumnezeu e rau sau ca nu exista, pentru ca lucrurile nu s-au intamplat cum si-ar fi dorit ea. Evident, cei care cunosc nu doresc sa treaca nimanui prin asta, dar sunt tot felul de atitudini care se iau.