Foarte interesant acest topic și chiar dacă persoana care l-a deschis nu mai postează cele scrise de ea mi-au adus aminte de două întâmplări din perioada când abia făcusem câțiva pași timizi spre Dumnezeu.Deși nu postez chiar sub anonimat nu mi-e teamă că cineva va gândi despre mine că sunt ciudată...Este liber oricine să gândească ce vrea.
Era cam pe 10-15 decembrie 1989.Lucram undeva la țară.Dimineață înainte de a merge la servicu am ieșit ca de obicei în curtea casei pentru a hrăni animalele și a vedea cum este vremea pentru a mă orienta asupra felului cum mă voi îmbrăca.
Era senin și nu prea frig.Din partea în care se afla biserica și cimitirul,deaupra copacilor am văzut două sfere alburii,asemenea norilor dar ceva mai strălucitoare care se deplasau foarte încet,în linie dreaptă în diercția caselor unde locuiam și eu.Am stat destul de mult urmărindu-le cu privirea până ce au trecut pe deasupra casei mele și a copacilor din acea parte a satului.Nu am discutat cu nimeni aceasta,nici nu am făcut cruce căci nu m-am gândit în acel moment că ar fi indicat.Nu am nici o explicație pentru cele văzute atunci.
Last edited by dorinastoica14; 30.09.2009 at 21:36:50.
|