Subiect: Oastea Domnului
View Single Post
Vechi 12.02.2007, 16:26:36
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

"Domnule Danyel eu mas baga capul in pamant de rusine, daca as scrie MINCIUNI pe linga aratarea respectului fata de domnul parinte Iosif Trifa.Citat unde ati mintit cu nerusinare : "chemarea care s-a facut este chemarea obisnuita a Oastei, aceea de intoarcere acasa, la Hristos si la Biserica Sa, la fel cum ne-a indemnat pr Trifa,"
Eu tot aud alte glasuri, si cam multe in randul OD care se refera la un "Hristos" fantezist si uita sa pomenesca ceva despre Biserica.

"... facandu-si in continuare misiunea care i-a fost incredintata, aceea de vestire a lui Hristos cel rastignit," Nu si o face chiar asa cum a dorit parinte Iosif Trifa, pe linga Biserica insemna si pe linga vestirea lui Hristos cel rastignit.
Veti fi ofensat. Insa este pura MINCIUNA a prezenta ceva ca CONCRET , cand defapt ar fi trebuit sa scrieti SE STRADUESTE SA ....

Dar nu e de mirare, asa sunt membri OD, au nerusinarea a se folosi de inaintasi lor, si nici macar la comemorarea lor nu se pot abtine!! Ipocrizie si prefacatorie, care de mai care, vrea sa arate ca este sustinut in erezia lui decatre oameni ilustri care au trait odata.
Cum am zis, eu in locul dv. domnule Danyel mas baga capul in pamant de rusine, insa asa ceva banuiesc ca nu exista la un om plin de "Duhul Sfant" ca dv."

Sabina, de ce ma contrazici mereu, daca la Sibiu a fost reanoita chemarea pe care a facut-o par Trifa, apoi aia a fost, cum imi spui tu ca mint, ori ai fost tu acolo sa spionezi Ostasii, ca apoi sa te poti bate cu pumnul in piept ca doar tu sti sa respecti ortodoxia, de iubirea aproapelui ai auzit? Nu-mi dau seama cata ura ai fata de OD, sa nu-mi spui ca-i doar o critica, e ura evidenta, te dreanjaza acesti oameni, aceasta lucrare sfanta, vrei o ortodoxie formala nu traita, apropo, cand OD se intalneste dupa Sf Liturghie spre a slavi numele lui Dumnezeu, tu ce faci in acest timp?

Reply With Quote